Condamnat  la 10 ani de inchisoare, Ionelas Carpaci sustine ca e curat "ca lacrima". Declaratia data in exclusivitate pentru Stirile Kanal D

Chiar daca averea lui este estimata la 13 milioane de euro, sustine ca e sarac. Pe numele sau are o singura vila.

In acte, Ionelas Carpaci este neamtul Ionel Sandner. Sustine ca este analfabet, desi noi l-am filmat la volan. Prietenii ii spun regele Banatului, dupa ce ar  fi pus stapanire impreuna cu familia pe centrul istoric al Timisoarei.Putred de bogat - e lesne de inteles de ce e preferatul manelistilor, care se intrec in dedicatii fara numar. Nu exista paranghelie la care bastanul sa nu auda din gura lui Guta versuri create special pentru el.

Zece ani si patru luni a primit Ionelas Carpaci pentru ca a reusit cu ajutorul unor functionari din primarie, notari si juristi, sa devina stapan pe cladiri exclusiviste, din buricul targului. Romi de vaza cum sunt Ministrul de Finante, Serif sau Imparatul Carasului l-au invitat ca oaspete de seama la petrecerile fastuoase pe care le-au organizat. Liderul clanului este obisnuit cu traiul de lux. Intoarce banii cu lopata, schimba ca sosetele limuzinele de lux, se indestuleaza cu trufandale si bea numai sampanii scumpe.  O singura sticla ajunge sa coste chiar si doua mii de euro.

Crema cremei tiganesti are si motive sa iubeasca Romania. Aici si-a ingrasat conturile care-i asigura peste hotare un trai de lux, cum numai la Monaco vezi. In tara, romii au resedinte de vara de milioane de euro. Aici isi trag sutele de cai putere si-si etaleaza, ca la concurs, printesele, doar cand e rost sa petreaca.

Sambata, de la ora 20.00, la „Asta-i Romania!” urmariti un documentar exploziv despre clanurile care fac legea in retrocedarile ilegale din Romania!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate