CONCURS: Nunti de milioane!

CONCURS: Nunti de milioane!

Se spune ca secretul unei nunti perfecte nu consta in fast, ci sa-ti doresti nunta din tot sufletul. Fiecare eveniment in parte este unic, fiecare emotie este traita cu intensitate! Cu siguranta ati participat la o nunta perfecta, in calitate de invitat sau ati fost chiar protagonistii celui mai frumos eveniment din viata voastra!

Asadar, saptamana aceasta vrem sa vedem cat mai multe poze frumoase de la nunti! Fie ca a fost nunta voastra sau ati fost invitati! Kanal D va premia 5 fotografii facute la o nunta, in urma tragerii la sorti, folosind site-ul random.org. Cum poti castiga?
 
1. Da LIKE paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie de la nunta pe adresa facebook@kanald.ro, cu titlul mailului: "Pentru concursul - Nunti de milioane".

3. Dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook, stai cu ochii pe noi, pentru ca vineri facem extragerea care va desemna norocosii castigatori!

Concursul se va incheia pe 20 iulie, ora 18:00, castigatorii fiind desemnati in urma tragerii la sorti, folosind site-ul random.org! Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate