CONCURS: Cel mai frumos brad de Craciun!

CONCURS: Cel mai frumos brad de Craciun!

Mai e o saptamana pana la Craciun si cu siguranta ca in fiecare casa pregatirile sunt in toi. Poate cel mai important element din decorul de Sarbatori este bradul de Craciun, in jurul caruia se aduna toata familia pentru a-l impodobi.

Saptamana asta vrem sa vedem cum arata bradul vostru de anul acesta. Trimite-ne o fotografie si inscrie-te in concurs,  unde Kanal D va premia cele mai apreciate 10 fotografii, in functie de numarul de Like-uri din partea prietenilor vostri. Cum poti castiga?

 

1. Da LIKE paginii noastre de Facebook!

2. Trimite-ne o fotografie din cu bradul tau de Craciun la [email protected], cu titlul mailului: "Pentru concursul - Cel mai frumos brad de Craciun!".

3. Invita-ti prietenii sa dea Like fotografiei tale, dupa ce aceasta va fi aprobata* de catre echipa noastra si va fi postata pe pagina noastra de Facebook!

Concursul se va incheia pe 23 decembrie, ora 18:00, castigatorii fiind posesorii primelor 10 fotografii cu cele mai multe like-uri! Am pregatit pentru voi 10 tricouri personalizate Kanal D!  

Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului.

* ne rezervam dreptul de a nu posta fotografiile care nu respecta tema concursului sau care prezinta ipostaze indecente, defaimatoare, rauvoitoare etc.

NOTA: Participantii au voie sa inscrie o singura poza in concurs!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate