Concurentii de la "Puterea dragostei" au votat castigatorul premiului de 1500 euro! Iata cine a primit cele mai multe voturi din partea colegilor si a intrat in posesia banilor!

Concurentii de la "Puterea dragostei" au votat pentru prima data castigatorul premiului de 1500 de euro, dintre cei doi favoriti desemnati de public.

Mai intai, Andreea Mantea le-a dezvaluit rezultatele voturilor acordate de public, in vederea desemnarii "Favoritului saptamanii".
Astfel, cele mai votate trei concurente au fost Andreea, Bianca si Mary, iar din tabara baietilor cei mai votati au fost: Livian, Mocanu si Andrei.


In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat faptul ca "Favoritii saptamanii" sunt Andreea si Livian. Acestia au avut apoi de ales cate un partener pentru un date romantic. Andreea l-a ales pe Andrei, iar Livian a ales-o pe Bianca.

Citeste si: Bia, amenintari la adresa lui Mocanu si a lui Jador! "Asta este ultimul avertisment daca nu s-ar putea sa ne intalnim in conditii nefavorabile tie si lui Jador!" Iata ce dovezi a adus Mocanu si ce replica i-a dat Biei!

Citeste si: SE TAIE crunt de la pensii! Asta știm sigur. Șoc total pentru milioane de pensionari - capital.ro

Citeste si: Mary si Robert, moment special de iubire si tandrete, in casa "Puterea dragostei"! Bat clopotele de nunta! Cei doi indragostiti si-au ales deja viitorii nasi, Bianca si Livian!


In editia de sambata a show-ului "Puterea dragostei", Andreea Mantea i-a anuntat pe concurenti ca isi vor vota colegii, pentru desemnarea castigatorului celor 1500 de euro. Rand pe rand, acestia au mers in gradina pentru a-si vota colegul preferatul.
Voturile concurentilor au decis: Robert a castigat cei 1500 de euro in aceasta saptamana, fiind desemnat "Favoritul saptamanii"!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies