Compania Nationala de Drumuri, OBLIGATA sa ii plateasca peste 2 milioane de lei, daune materiale pentru o tanara care si-a pierdut mana intr-un groaznic accident

La 9 ani de la nefericitul accident in urma caruia o tanara a ramas fara o mana, tribunalul a decis ca victima sa primeasca daune materiale de doua milioane de lei.

Avocatul tinerei spune ca cele doua milioane de lei vor fi folosite de tanara pentru a-si pune proteze de care are nevoie pentru mana care i-a fost amputata in urma accidentului din 2006. Dupa ani de procese, tanara din Constanta care nu s-a lasat invinsa de sistem primeste, din nou, o veste buna. Compania Nationala de drumuri este obligata sa ii plateasca peste 2 milioane de lei, daune materiale.

Decizia nu este, insa, definitiva, asa ca mai are de luptat. Asta dupa ce, in urma cu doi ani, instanta suprema a decis ca victima sa fie despagubita moral cu un milion de euro: tanara a reusit sa demonstreze ca parapetul ruginit ce apartinea Companiei Nationale de Drumuri a fost lasat la voia intamplarii. Nenorocirea care a lasat-o infirma s-a petrecut chiar de Craciun, in 2006.

##VIDEO133316##

Se indrepta cu prietenul ei catre Brasov cand un bolid a intrat pe sensul lor de mers. Pentru a evita coliziunea, baiatul a avut reflexul sa traga de volan, dar, au intrat cu masina intr-un parapet ruginit de pe marginea drumului. Impactul a lasat-o infirma pe viata. De atunci, se straduieste sa-si gaseasca locul in societate. Din 2006 pana acum, s-a luptat in instanta.

A cerut daune de un million de euro si le-a obtinut la tribunal. Insa, Curtea de Apel a redus aceasta suma drastic, la 200.000 de euro. Nu s-a dat batuta. Cineva trebuia sa raspunda pentru viata schimbata pentru totdeauna. Asa ca a atacat decizia la Inalta Curte. Reprezentantul Companiei Nationale de Autostrazi a sustinut in instanta ca institutia nu se face vinovata de accident, deci nu ar trebui sa plateasca nicio dauna. Tanara nu a facut atunci niciun comentariu, nici in fata judecatorilor nici in fata ziaristilor. Insa, nici nu mai era nevoie de cuvinte.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate