Cod galben de ploi abundente, ninsori si vant! Vezi zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de Cod galben de ploi abundente, ninsori si intensificari ale vantului, pentru Sud-Estul si centrul tarii, valabila pentru perioada 04 mai, ora 09:30 - 04 mai, ora 21:00.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare de Cod galben de ploi abundente, ninsori şi intensificări ale vântului, pentru Sud-Estul şi centrul ţării, valabilă pentru perioada 04 mai, ora 09:30 - 04 mai, ora 21:00.
În intervalul menţionat, în Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei va continua să plouă şi vor mai fi cantităţi de apă de 15...20 l/mp. La munte, în special la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de ninsoare, iar în zona Carpaţilor Meridonali şi de Curbură se vor cumula în jurul a 10 l/mp.
În zonele atenţionate, vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 55...65 km/h, iar pe crestele montane rafalele vor depăşi 70 km/h.

In intervalul mentionat, in Dobrogea, estul Munteniei si sudul Moldovei va continua sa ploua si vor mai fi cantitati de apa de 15...20 l/mp. La munte, in special la altitudini de peste 1700 m, precipitatiile vor fi si sub forma de ninsoare, iar in zona Carpatilor Meridonali si de Curbura se vor cumula in jurul a 10 l/mp.


In zonele atentionate, vantul va avea intensificari temporare cu viteze de 55...65 km/h, iar pe crestele montane rafalele vor depasi 70 km/h.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate