Clipe emotionante pentru primul cuplu din casa "Puterea dragostei"! Madalin i-a pregatit o surpriza Viorelei! Iata cum a reactionat tanara si cum a facut fata avalansei de emotii!

Fetele nu au reusit sa se abtina si au intervenit pentru a lua pulsul celor doi indragostiti.

Madalin a deschis saptamana cu o surpriza inedita pentru cea pe care o considera deja iubita sa. Pentru a marca in mod oficial debutul unei relatii speciale de iubire cu Viorela, tanarul, vizibil emotionat si-a facut aparitia in casa fetelor cu un buchet de trandafiri si un biletel de dragoste, cu cele mai frumoase si emotionante cuvinte adresate femeii care i-a furat inima.

 

 

La clipele incarcate de emotii au fost partase si celelalte fete, care si-au dorit sa ia pulsul celor doi indragostiti. Acestea s-au apropiat si, cu permisiunea Viorelei au citit biletelul scris de Madalin. 

 

 

In vreme ce fetele au fost extrem de incantate de momentul fascinant trait cu emotii de Madalin si Viorela si au inteles in cele din urma ca relatia lor este din ce in ce mai serioasa, baietii sunt in continuarea destul sceptici si au afirmat la vederea imaginilor ca totul a fost realizat pentru a da bine la televizor.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate