Clanurile de romi fac legea, oriunde ar fi! VIDEO

Romania e parca brazdada pe fata ei europeana, de tot felul de cicatrici: Clanul Butoane la Giurgiu, Clanurile Carpaci, Stanciu Visinel la Timisoara, vestite pentru jongleriile cu retrocedari.

Clanul Rostats din Huedin care se ocupa cu cersetoria si furturile in metrourile londoneze. Clanul lui Bercea Mondialul la  Craiova, acuzat de zeci de infractiuni, de la evaziune fiscala pana la spalare de bani, viol si tentativa de omor. Iar exemplele ar putea continua la nesfarsit. Insa, in acest material "Asta-i Romania" abordam clanul romilor Ciurea din Iasi. Anul trecut, ministrul Dezvoltarii de la aceea vreme le promitea romilor din Ciurea asfaltarea ulitelor, pentru ca masinele luxoase sa nu mai sufere de pe urma gropilor si a hartoapelor.

Romii nu au apucat sa se bucure prea mult de pe urma asfaltarii drumurilor din localitate caci, odata cu modernizarea vin si rigorile societatii. Politia a venit in cercetare, mai multi indivizi au fost dusi la Parchet si anchetati. Toti sunt acuzati de evaziune fiscala. Ferdinand Stanescu, bulibasa din Ciurea, are potrivit Vertical News o avere de 7 milioane de euro. Stanescu are o vila imensa, cu simbolul monedei euro pe ea si un garaj cu mai multe masini scumpe.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate