Cizmele peste genunchi - Cand si cum sa le porti

Author: B.M.
Actualizat: 18 dec 2019, 11:36
cizme

Cizmele peste genunchi sunt recomandate de catre stilisti si sunt in voga in toate magazinele de incaltaminte, atat fizice, cat si online.

Chiar daca la prima vedere par greu de asortat, ele te pot ajuta sa obtii tinute cool si moderne, indiferent de anotimp, cat timp alegi modelele potrivite formei corpului tau.

Cizmele peste genunchi pot fi purtate si pe timp de iarna, pentru ca iti fac picioarele sa para mai lungi, scotandu-te in evidenta de fiecare data. Din acest motiv, chiar si in sezonul rece poti lasa deoparte ghetele calduroase fara toc, optand, in schimb, pentru cizmele care depasesc linia genunchiului. Afla din articolul de astazi cum poti purta cizmele peste genunchi, pentru a te simti sexy si plina de atitudine!

Tine cont de forma corpului tau

Pentru a fi sigura ca alegi o pereche de cizme care sa fie potrivita formei corpului tau, trebuie sa tii cont de cateva mici trucuri. Astfel, daca esti foarte inalta, este indicat sa porti cizmele peste genunchi impreuna cu rochii mai largi, din tricot sau stofa. Pentru a-ti pune in evidenta picioarele, ia in considerare faptul ca trebuie sa ramana o portiune neacoperita intre cizme si rochie. 

In schimb, daca trupul tau se caracterizeaza prin forme voluptoase, este indicat sa porti cizme peste genunchi alaturi de jeansi, in aceeasi culoare, si o bluza lejera. In acest fel, vei crea impresia unor picioare mai subtiri si mai lungi. Chiar si femeile mici de statura sunt avantajate de cizmele peste genunchi, insa este esential sa isi construiasca intr-un mod cat mai corect outfitul. De pilda, mignonele pot purta acest model de cizme cu fuste mini si dresuri in aceeasi culoare ca incaltamintea. Daca iti doresti sa porti cizmele cu blugi, orienteaza-te catre modele slim si catre bluze care iti lasa talia la vedere.

Alege cizme peste genunchi de calitate

Cizmele inalte reprezinta piesa de rezistenta a unei tinute - de aceea, este foarte important sa te asiguri ca alegi modele rezistente, de calitate, care sa se muleze perfect pe picioare. In cazul in care cizmele formeaza cute inestetice sau se lasa pe picior, inseamna ca nu te vei bucura de ele prea mult timp. In acest sens, poti opta cu incredere pentru cizmele de dama Anna Cori, care au o talpa stabila si te ajuta sa-ti mentii echilibrul, in orice anotimp. In plus, ele sunt si stylish!

Indiferent de modelul ales, cu sau fara toc, cizmele trebuie sa-ti asigur  confort sporit si sa te ajute sa creezi un look de exceptie.

Cum porti cizmele peste genunchi?

Cizmele peste genunchi sunt foarte versatile, motiv pentru care merita sa le faci loc in garderoba ta. Iata cateva dintre combinatiile vestimentare pe care le poti incerca:

Daca iti doresti sa obtii o tinuta monocroma, alege o rochie in aceeasi nuanta precum a cizmelor. Acest outfit este perfect atat pentru o zi la birou, cat si pentru iesirile in oras alaturi de prietenele tale.

Poarta cizmele peste genunchi impreuna cu o rochie de tip pulover, pe care sa o accesorizezi cu o curea in talie.

Pentru un look sexy, indrazneste sa combini cizmele peste genunchi si cu pantaloni scurti. De asemenea, te-ai putea orienta si catre o salopeta care iti pune in evidenta talia.

Nu ezita sa alegi o fusta clos, care se potriveste de minune cu acest tip de incaltaminte. In ceea ce priveste partea superioara, poti purta un pulover clasic, in nuante de alb sau negru, pentru a obtine un look elegant.

Poti purta cizmele peste genunchi si cu haine largi, precum un pulover supradimensionat.

Daca iti doresti un outfit stylish si confortabil in acelasi timp, poarta blugi skinny cu cizme deasupra genunchilor si cu un pulover supradimensionat, pentru a crea o tinuta echilibrata.

O tinuta all black va ramane, in majoritatea cazurilor, de efect. De aceea, iti sugeram sa o creezi cu ajutorul unei perechi de cizme peste genunchi negre, purtate cu fusta si camasa, ambele negre.

Poarta fustele maxi de vara cu cizme peste genunchi, care iti vor tine de cald. Pentru o tinuta boema, adauga acestor piese o maleta si o jacheta scurta din piele.

Vrei sa adopti un stil indraznet? Combina cizmele peste genunchi cu o fusta mini din piele, ideale pentru o seara in club, alaturi de prieteni.

Poarta cu incredere cizmele peste genunchi si in sezonul rece, pentru a adauga tinutei tale un plus de eleganta, in orice moment al zilei!

 

Taguri: