Deea Codrea a dezvăluit cine ar trebui să câștige Bravo, ai stil! Celebrities: "În momentul ăsta, ea întrunește toate aceste calități!"

Author: Alice Popescu

Deea Codrea a spus pe cine vede castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Deea Codrea, una dintre finalistele sezonului trecut Bravo, ai stil! Celebrities, a vorbit sincer despre cine ar trebui sa castige competitia in viziunea ei.

Deea Codrea, prezenta si ea in Gala de Craciun Bravo, ai stil! Celebrities a dezvaluit intr-un testimonial pe cine considera demna de titlul de cea mai stilata femeie din Romania. Frumoasa finalista crede ca actuala concurenta Bravo, ai stil! Celebrities intruneste toate calitatile necesare unei castigatoare.

Citeste si: Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că a fost înșelat: "Am prins pe propriul corp niște chestii!"

Deea Codrea a spus pe cine vede castigatoare Bravo, ai stil! Celebrities

Deea Codrea: "Castigatoarea, mi-ar placea mie sa reprezinte un pachet, sa nu fie doar despre stil in haine, ci sa fie despre stil si cum vorbeste, cum paseste. Si cred ca in momentul asta, persoana care intruneste, conform parerii mele umile, toate aceste calitati este Viviana."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Viviana Sposub a fost foarte mirata sa afle aceasta caracterizare din partea Deei Codrea deoarece nu se astepta la o asemenea apreciere: "Stiam ca ma vede in Finala, isi exprimase opinia asta in online si atunci m-a socat pentru ca noi nu suntem foarte apropiate. Ne-am mai intersectat in diferite conjuncturi, la diferite emisiuni sau evenimente si m-am bucurat atunci de parerea ei si uite ca si-o mentine si mai mult, ma vede castigatoare.

Foste finaliste care ma vad in Finala, nu poate decat sa ma bucure acest lucru.

Citeste si: Ruxi, ieșire nervoasă la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum o pune la punct Maurice Munteanu pe concurentă

Raluca Dumitru, prima reactie dupa ce Alexandra Ungureanu si Deea Codrea si-au spus parerile in legatura cu castigatoarea competitiei

In urma opiniilor Alexandrei Ungureanu si ale Deei Codrea, Raluca Dumitru a reactionat si ea: "In niciun caz foste concurente, nu pot decide cine este castigatoarea acestui sezon. Da, isi dau si ele cu parerea ceea ce vad sau daca le place o concurenta, este normal. Si ele au trecut prin asta, dar cei de acasa or sa decida cine va castiga competitia"

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!