Cine sunt oamenii din UMBRA sefilor de stat? Marturia INCREDIBILA a unui om care a aparat doi demnitari romani importanti VIDEO

Faceti cunostinta cu Marian Sopu, omul care a stat in spatele demnitarilor, mai bine de zece ani.

"Primul demnitar cu care am lucrat a fost domnul Presedinte Ion Iliescu", a declarat Marian Sopu. Din 2000 pana in 2006, Marian Sopu a fost in spatele lui Adrian Nastase, pe atunci premierul Romaniei. "Eram etichetati ca <>", a declarat fostul SPP-ist.

Pare o munca usoara, insa, Marian Sopu sustine ca a face parte din corpul de paza al unui demnitar este o slujba solicitanta. Trebuie sa fie prezent oricand la datorie. Fostul SPP-ist a adaugat ca a lucrat inclusiv de sarbatori cum ar fi Craciun, Paste, Anul Nou sau zielele de sfarsit de saptamana.

Orice detaliu ignorat putea fi o greseala fatala. Iar in Serviciul de Protectie si Paza exista o lege nescrisa, dar cunoscuta de toti: "Nu se greseste decat o singura data" si asta pentru ca a doua oara nu vei mai fi in viata ca sa mai faci greseli. Cele mai periculoase misiuni sunt asa zisele "multimi prietenoase". "Este suficient ca o singura persoana sa se impiedice sau sa creeze o anumita busculada", a declarat Marian Sopu.

Marian Sopu s-a retras din SPP odata cu terminarea mandatului de premier al lui Nastase. S-a intors in locul de bastina, orasul Buzau, si s-a reapucat de pasiunea sa din tinerete: handbalul. Ii place Buzaul fiindca ii aminteste de copilarie. A reinviat in el mandria de a fi buzoian. Nu-i de mirare ca doreste sa scoata in fata ce are orasul mai bun.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate