Cine sunt oamenii care l-au amenințat cu moartea pe Raed Arafat în timpul celor doi ani de pandemie: „Erau niște grupuri de oameni organizați să facă acest lucru”. Prin ce a trecut șeful DSU

Author: Lavinia Medrea

Cine sunt oamenii care l-au amenințat cu moartea pe Raed Arafat în timpul celor doi ani de pandemie

Sursa: Captură KANAL D

În noua ediție de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Invitat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de prezentatoarea Denisei Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Raed Arafat a răspuns tuturor întrebărilor care ar putea sta pe buzele românilor.

Cine sunt oamenii care l-au amenințat cu moartea pe Raed Arafat

Întrebarea cu numărul 22 a deschis o perioadă marcantă pentru Raed Arafat, și anume amenințările cu moartea primite în timpul celor doi ani de pandemie.

Șeful DSU s-a confruntat cu o serie de probleme pe timpul epidemiei de COVID-19, fiind nevoit să fie cu ochii în patru chiar și pe străzi, neștiind dacă cei care îl amenințau vor duce la capăt faptele de care îl anunțau. 

„Nu, au încetat, erau momente și erau anumite emisiuni unde eu eram atacat și, în timpul ăsta, mesageria mea de pe Facebook, pe care am blocat-o, în final, curgeau înjurăturile și amenințările încontinuu în timpul acestor emisiuni.

Unii colegi m-au atenționat pentru că nu știi niciodată ce nebun, în stradă, te agresează sau face ceva.

Citește și: Biografie și CV Raed Arafat: Cine este și cu ce se ocupă cel care a pus bazele SMURD în România

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Din fericire, n-am mai primit astfel de amenințări, față de perioada respectivă în care am primit multe.

Cele care am depus plângere pe ele pentru că păreau mai veridice, dar în niciun caz n-am putut să stau și să fac reclamații pentru că aș fi lăsat munca și stăteam să fac așa ceva, normal că am ignorat, pentru că era clar că erau niște grupuri de oameni organizați să facă acest lucru. Aceste mesaje nu veneau de la populația de aici, separat, ci veneau în calupuri clar organizate”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat nu a aflat cine a organizat amenințările împotriva lui

Din păcate sau din fericire, până astăzi nu se știe cine a organizat grupuri de oameni care să-l amenințe cu moartea pe Raed Arafat, dar șeful DSU nu a încercat să afle acest lucru, considerând că ar fi imposibil.

„Nu, niciodată. Nici nu m-am obosit să caut pentru că era imposibil să găsesc așa ceva, dar am fost atacați chiar și cu încercarea de a ne intimida.

De ce? Ce a fost în spate, cum a fost, poate pentru unii erau niște interese, pentru alții era interesul de a scădea încrederea în instituțiile statului cu orice preț, și acest lucru s-a continuat în cei doi ani ai pandemiei.

Citește și: Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Deci, asta este realitatea prin care am trecut și este un subiect care este dezbatere de lungă durată de a aduce probe, care nu e pentru acest moment”, a încheiat Raed

Arafat.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!