Cine sunt noii concurenti din sezonul 2 "Puterea Dragostei"

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 "Puterea Dragostei". Cine sunt concurentii din sezonul 2 de la "Puterea Dragostei:"


In articol:

Noul sezon "Puterea Dragostei" a inceput iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu.

Iata cine sunt concurentii din sezonul 2 "Puterea Dragostei":

"Puterea Dragostei" - concurentii din sezonul 2: fetele

Mădălina Mocan (Mada)

Are  21 ani, este din Cluj-Napoca, si lucreaza ca funcționar administrativ la o firma de transport. Se descrie ca fiind o fire sociabila și increzatoare. De la partenerul de viata isi doreste sa ii fie loial și sa o respecte. Avertizeaza ca nu i-ar putea ierta acestuia minciuna.

Ligia Dolha (Ligi) 

Are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca, si e make-up artist. Spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea,  un barbat cu care sa imparta totul. “Inalt, inteligent și frumos”, asa ar trebui sa fie, in linii mari, cel care ii va cuceri inima.  Ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

Mariana Susarenko

Are  27 ani si este absolventa de Jurnalism. In prezent activează ca model. Se descrie ca fiind o o persoană comunicativa, generoasa si iertatoare. Isi doreste ca barbatul de care se va indragosti sa fie sincer in orice manifestare fata de ea. In acelasi timp, Mariana spune “Nu” violentei de orice fel.

Ionela Solzariu (Ella)

Are 23 ani, e nascuta in Oradea si locuiește in Cluj-Napoca. Activeaza in domeniul marketingului, lucreaza pentru o firmă de constructii. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabila. Tot ce isi doreste de la un barbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubeasca pentru tot ceea ce reprezinta ea.

Bianca Ioana  Micu (Bia)

Are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activeaza ca model si este studenta. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic.  Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei. 

Andreea – Claudia Pirui

Are 30 ani,  asistent medical si voluntar.

Considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat.  Se consideră o persoana sincera, increzatoare. Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

"Puterea Dragostei" - concurentii din sezonul 2: baietii

Florin Rus

Este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca sufletul pereche. Florin are si  un portret al celei care ii poate cuceri inima. Subliniaza ca aceasta trebuie sa fie intelegatoare, frumoasa,  deloc geloasa, inalta, cu ochi albastri.

Livian Nelson Pop

Are 23 ani si este din Cluj-Napoca. Spera sa gaseasca in casa "Puterea dragostei" o fata frumoasa, dar mai ales loiala. Tanarul stie care ii sunt atuurile pentru a cuceri domnisoarele si a-si tine adversarii la distanta.

Andrei Poptelecan

Este din Cluj Napoca, are 28 ani si a venit in aceasta emisiune pentru a-si gasi jumatatea. Femeia la care viseaza trebuie sa fie carismatica, simpatica si mai ales loiala, iar din punct de vedere fizic sa fie, de preferat, inalta si bruneta. Se descrie ca fiind un barbat cu simtul umorului, dezinvolt si competitiv .

Alex Turcu

Este un tanar insotitor de bord. La cei 21 de ani stie exact ce-si doreste. Femeia la care viseaza trebuie sa fie disciplinata, ordonata, increzatoare si optimista. Nu-i plac femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spune despre el ca este sociabil, respectuos si increzator.

Raju (Nae Adrian Constantin)

Este muzician, are 31 de ani si este din București. S-a incris la "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca jumatatea. Nu pune mare pret pe aspectul fizic; isi doreste de la partenera de viata sa fie inteligenta si sa-l iubeasca asa cum el iubeste el muzica rap.

Iulian Jucan

Este un tanar hair-stylist de 21 de ani din București. Plin de energie si increzator in puterea lui de seductie, spera sa gaseasca in casa "Puterea Dragostei" o fata care sa fie exact opusul lui, o femeie calma.

Celor de mai sus li se adauga 4 concurenti din sezonul 1, care vor continua aventura in casa "Puterea Dragostei" si in sezonul 2. Este vorba despre:

Bogdan Mocanu

Jador

Bianca

Mary

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies