Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

,
Cristina Mihaela Dorobantu
Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat favoriții acestei săptămâni la Puterea dragostei

Prezentatoarea reality-show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat favoriții săptămânii.


In articol:

În această săptămână numele favoriților săptămânii de la Puterea dragostei nu sunt deloc surprinzătoare. Atât la fete, cât și la băieți, numele au mai fost de nenumărate ori favoriți.

La fete a fost desemnată Alexandra Cărare, care a primit titlul de favoritul săptămânii de mai multe ori, iar la băieți cel desemnat favoritul săptămânii este Cristian Comănici, și el cu numeroase astfel de titluri și cu nenumărate premii săptămânale, de 1.500 de euro, câștigate.

Favoritii saptamanii la Puterea dragostei
La fete, favorită a fost desemnată Alexandra Cărare

La fete Alexandra Cărare s-a confruntat cu Mădălina și Aya pentru titlul mult râvnit, în timp ce la băieți Cristian Comănici i-a devansat pe Alexandru Moroșanu și pe celălalt Cristian din casă, Marinescu.

Cristian Comănici și Alexandra Cărare sunt prieteni și, nu cu mult timp în urmă, se specula că ar putea deveni și iubiți. Mai ales că ea a dat de înțeles, cu o declarație, că l-ar plăcea pe Cristian Comănici.

"Indragostita sunt de un singur baiat. Imi place de altul. La unul imi place zambetul lui, pentru ca are un zambet de copil nevinovat, si imi place cum ma priveste in ochi. Cand ma priveste simt ca vrea sa intre prin mine, sa imi citeasca gandurile. Asta imi place la el. Daca simte cineva ca m-a privit in ochi si a vrut sa treaca prin mine, sa spuna", a spus Alexandra, dând de înțeles că băiatul pe care îl place este Cristian Comănici. Despre cel de care e îndrăgostită a vorbit în nenumărate rânduri, acesta fiind George, fostul iubit al Monei.

Favoritii saptamanii la Puterea dragostei
Nicio surpriză la băieți, favoritul săptămânii fiind Cristian Comănici

I-a salvat sora de la eliminare!

Cristian Comănici a salvat-o de la eliminare, într-o Gală, pe sora Alexandrei, Adriana. S-a întâmplat în Gala din 23 august, atunci când Adriana a fost scoasă în față de către ceilalți concurenți, ea fiind propusă pentru eliminare alături de Cristi Marinescu.

Alexandra Cărare a simțit momentul dificil în care se afla nu numai sora ei, ci și ea, care ar fi rămas fără principala ei susținătoare din casă.

Alexandra a început o negociere în forță cu Cristian Comănici, propunându-i acestuia banii în scopul rămânerii în competiției a surorii sale, Adriana. Nici nu l-a lăsat bine să se gândească pe săracul frate al Biancăi, că a și bătut palma cu el!

"Zi-mi, ce vrei? Vrei banii, nu?", l-a întrebat Alexandra pe Cristian Comănici. Acesta, înțelegând situația, a lăsat-o un pic să se teamă pe Alexandra. "Asa si-asa", a răspuns el. "Daca nu iti protejezi casa, Adriana pleaca si automat parasesti si tu competitia", a punctat fratele Biancăi Comănici.

Fără să se piardă, Alexandra i-a forțat mâna lui Cristian Comănici. "Deci iei banii, da?", a conchis mai mult ea, bătând palma cu Cristian Comănici fără ca acesta să aibă mult timp să se gândească ce vrea să facă. Așa a rămas în competiție Adriana, sora Alexandrei Cărare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de sambata, 3 octombrie - Prima parte - VIDEO. George si Madalina, un viitor cuplu la Puterea dragostei?

Cu școlile închise, Ministrul Educaţiei taie panglici la grădinițe: 'E greu, dar iată că se poate!'

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

Nicos, in bratele Marianei! Un nou cuplu la Puterea dragostei? "M-a si pupat"! Urmareste emisiunea SAMBATA, de la ora 16:00 pe Kanal D

Simina, mai înțelegătoare după ce a devenit mamă? A dezvăluit ce s-a întâmplat recent între ea și Bianca Comănici: "Am zis să..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies