Cine plateste? Si-au gasit masinile facute PRAF din cauza zapezii

Mare pacat ca nu putem da iarna-n judecata, multe enigme ar fi fost rezolvate!

Sa luam ca exemplu speta urmatoare: avem de-a face cu nameti uriasi care-au avariat mai multe masini dintr-o parcare, soferi indignati din cale-afara si un punct termic. Numai ca legea nu pomeneste nimic de "agresorul" zapada, asa ca acum se cauta  un vinovat! Cine trebuie sa plateasca pentru masinile sifonate?

"Imi plang banii munciti, asta fac!", isi spune oful una dintre victimele zapezii care si-a ngasit masina facuta praf. S-a auzit un zgomot puternic atunci cand zapada de pe centrala termica a cazut peste masinile parcate in apropiere.

Imediat s-a dat alarma in cartier, iar proprietarii masinilor au venit intr-un suflet. Pagubitii, sase la numar, sunt foc si para...nu pe zapada, ci pe proprietarul locului de unde-au cazut nametii, adica de pe acoperisul unei centrale termice din parcarea cu pricina. Sunt sau nu sunt obligati proprietarii punctului termic sa-si dea zapada de pe acoperis?

Partea cu-adevarat proasta este ca niciunul dintre cei sase pagubiti nu au asigurare CASCO pentru masini. Asa ca, pana cand politia locala finalizeaza  ancheta, oamenii n-au incotro  si trebuie sa-si repare masinile cu bani din propriile buzunare. Evident, daca vor sa le si scoata din parcarea buclucasa.
##VIDEO101452##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies