Cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry. Cei doi se iubesc ca în prima zi

Author: Bianca Vidoi

Cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry

Sursa: Facebook Halle Berry

Halle Berry și-a găsit iubirea la vârsta de 55 de ani, după ce a declarat în nenumărate rânduri că nu își mai dorește să îi dea iubirii vreo șansă. Iată cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry.

Halle Berry este o actriță de 55, ce este cunoscută pentru rolurile sale celebre în filme precum ,,Monster's Ball", ,,X-Men" și ,,Things We Lost in the Fire".

Actrița a avut mai multe relații ce s-au terminat după ce aceasta a fost abuzată, însă dragostea a apărut iarăși în viața ei. Iată cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry. 

Citește și: Halle Berry, ceruta in casatorie de Olivier Martinez. Ce crezi ca a raspuns actrita?

Cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry

Van Hunt este un compozitor, multi-instrumentist și producător din Statele Unite, fiind cunoscut pentru celebrele sale albume, ,,On the Jungle Floor" și ,,Popular". Cariera acestuia în muzică a început încă de la o vârstă fragedă, atunci când acesta încerca să facă muzică lovind în cutii de carton.

Prima melodie ce i-a adus atenția ascultătorilor de muzică a fost piesa ,,Hopeless", pe care a și coprodus-o, cu toate că acesta are în momentul de față un nume bine cunoscut, la început cânta alături de cântăreața Dionne Farris.

Acesta o acompania pe aceasta, cântând la chitară și la clape, acesta fiind modul în care și-a cunoscut managerul.

În anul 2004, Van Hunt a reușit să lanseze primul lui album, „Van Hunt”, următorul fiind lansat la scurt timp, după un succes incredibil al primului. Unul din cântele scrie de acesta a reușit să fie premiat pentru cea mai bună interpretare R&B de către un duo sau un grup de către premiile Grammy. 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citește și: SOC la Hollywood! Halle Berry si-a dat in judecata fostul iubit pentru ca nu i-a placut cum i-a COAFAT fiica

Cum s-au cunoscut cei doi

Halle Berry a avut parte de o viață amoroasă mai puțin fericită, relațiile ei fiind abuzive, iar acest lucru a făcut-o pe actriță să se lupte cu probleme cu încrederea în sine, dar și să nu mai spere în dragoste.

„În copilărie, o vedeam pe mama adesea luând o bătaie soră cu moartea de la tata. Cumva am făcut un transfer şi am început să mă identific cu mama, să-mi pierd stima de sine. Am început să aleg parteneri care semănau cu tatăl meu. Doar când am dat peste un partener abuziv, care m-a lăsat zăcând plină de sânge pe podeaua apartamentului meu, cu auzul afectat ireversibil, am realizat că trebuie să rup cercul”, a declarat Halle Berry.

Cine este Van Hunt, iubitul lui Halle Berry. Cei doi se iubesc ca în prima zi

După problemele pe care aceasta le-a avut în dragoste, în perioada pandemiei, Halle Berry a avut norocul de a îl cunoaște pe Van Hunt, iar după doar doi ani de relație, cei doi se consideră suflete pereche. Frumosul cuplu nu se ferește să își arate afecțiunea în public și nu ratează nicio ocazie de a pune poze împreună pe rețelele de scializare. „Mi-aş fi dorit să îl fi cunoscut mai devreme ca să fi petrecut mai mult timp iubindu-l. Sunt fericită din toate punctele de vedere acum: ca femeie, ca mamă, ca artist. Simt că am devenit o mamă mai bună de când nu mai pierd vremea în relaţii care-mi fac rău, care mă fac să mă simt lipsită de valoare.“, a declarat actrița. 

Citește și: Un cuplu celebru este tot mai aproape de divort! Toata lumea a ramas socata cand a aflat!

Surse: Facebook Halle Berryokmagazine.ro, mediaflux.ro

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!