CINE este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities și cum a trecut de la vlog la autoare de bestseller?

,
ruxi bravo ai stil celebrities
Ruxi, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este autoarea unui bestseller, astfel că a făcut rapid trecerea de la vlog la scriitoare. Cine este Ruxi și care este povestea cărții ei, „Intoxicată”?


In articol:

Mulți o știu pe Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities de pe instagram și YouTube, având în vedere că timp de 3 ani aceasta a făcut parte din proiectul LikeOne.

Ulterior, după separarea de Creața, Ruxi Opulenta, așa cum mai este cunoscută în mediul online, a decis că a venit momentul să își îndrepte atenția către o zonă nouă și astfel a ajuns autoare de bestseller după ce a lansat cartea „Intoxicată”.

Cum a ajuns Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities autoare de bestseller? 

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este autoarea unei cărți de succes care a ajuns să fie vândută rapid într-un număr mare de exemplare. Cartea „Intoxicată” reprezintă modalitatea prin care Ruxi Opulenta a încercat să vină în ajutorul altor persoane care sunt implicate în relații toxice. Ruxi Opulenta nu a făcut altceva decât să își scrie povestea, sperând ca cei care îi citesc cartea să se inspire și să renunțe la acele relații care nu le fac bine. Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este convinsă de faptul că cei care vor parcurge cartea „Intoxicată” vor ajunge să înțeleagă mai multe lucruri despre ei și vor ajunge să se iubească mai mult și să scape de cei care stau în calea evoluției lor.

„Auzind povestea altei femei, o poți conștientiza pe a ta. Poți căpăta curajul pe care nu credeai că-l ai ca să iubești altfel. Am scris această carte pentru tine. Mi-au trebuit 34 de ani ca să scap de relații toxice. Tu poți scăpa în 2 ore, citindu-mi povestea. Chiar cred că, citind această carte, vei înțelege multe despre tine.”, a spus Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citeste si: DESCOPERĂ: CINE este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Tot ce trebuie să știi despre ea!

ruxi opulenta carte
Cartea lansată de Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi?

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities este creatoare de conținut, influencer, regizor, scenarist și actor. Ruxi Opulenta este printre cei mai apreciați comedianți din România, aceasta fiind cunoscută pentru filmulețele amuzante postate în mediul online. Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities spune despre ea că este un artist indiferent de modul în care alege să se exprime, astfel că nu i-a fost deloc greu să treacă de la vlog la autoare de bestseller.

"Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante.", declară Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities  este convinsă ca va face față competiției stilistice, având în vedere că vede combinarea diferitelor piese vestimentare drept o artă și o formă de exprimare. 

ruxi bravo ai stil
Ruxi va intra în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: MOTIVUL real al destrămării LikeOne. Abia acum s-a aflat de ce Ruxi Opulenta și Creața au luat-o pe drumuri separate

 

Citește-ne pe
Citește și:

SENSY de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre numele ei. Ce pățește de fiecare dată când se prezintă?

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

CUM a ajuns să arate Nicoleta Nucă după ce s-a apucat de sală? Transformarea concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities este spectaculoasă!

CINE este și cum arată iubitul Mădălinei Pamfile? El este bărbatul care o face fericită

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies