Cine este noua iubită a lui Horațiu Moldovan? Tânăra a făcut publică relația printr-o postare pe Instagram

Autor: Andrei Costanda

Noul portar al celor de la Atletico Madrid se iubește cu Aza Gabriela.

Sursa: Instagram / Aza Gabriela

Aza Gabriela, o talentată cântăreață română, și-a oficializat relația cu fotbalistul Horațiu Moldovan, recent transferat la Atletico Madrid, printr-o postare pe Instagram, confirmându-și povestea de dragoste și sprijinul reciproc.

Recent, în lumea sportului și a divertismentului din România, o nouă relație a captat atenția fanilor. Horațiu Moldovan, talentatul fotbalist transferat de la Rapid la Atletico Madrid în luna ianuarie, a făcut publică relația sa cu artista Aza Gabriela printr-o postare pe Instagram. Dar cine este noua iubită a lui Horațiu Moldovan?

Aza Gabriela și Horațiu Moldovan formează un cuplu

Pe numele ei real Gabriela Amzaru, Aza Gabriela s-a născut la Călărași și a devenit cunoscută în 2015, când a ajuns semifinalistă la emisiunea „Vocea României”.

De atunci, cariera sa muzicală a înflorit, susținând sute de concerte și devenind una dintre vocile de referință din industria muzicală românească. La doar 25 de ani, Aza a reușit să se impună prin talentul și carisma sa, având un impact semnificativ asupra publicului.

Relația dintre Aza Gabriela și Horațiu Moldovan a început să atragă atenția publicului după ce cei doi au început să posteze fotografii și mesaje afectuoase pe rețelele sociale.

Se pare că legătura dintre ei s-a consolidat rapid, artista petrecând mult timp la Madrid, unde Horațiu s-a mutat odată cu transferul său la echipa de fotbal Atletico Madrid.

Aza a fost prezentă și la meciurile amicale disputate de România la sfârșitul lunii martie. Ea a fost văzută la București, unde România a jucat împotriva Irlandei de Nord, și în capitala Spaniei, unde echipa națională a întâlnit Columbia.

Susținerea constantă a Azei pentru Horațiu și echipa națională de fotbal a României demonstrează implicarea și devotamentul ei față de noua sa relație.

Citește și: Primele declarații oferite de Miodrag Belodedici după ce a rămas fără permis de conducere! Fostul mare fotbalist a fost oprit de Poliție chiar după meciul Generației de Aur

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Scuba Diving în Insulele Galapagos sau cățărare pe munții din Nepal? Care sunt cele mai bune destinații pentru iubitorii de adrenalină

O relație trecută cu un alt fotbalist

Aza Gabriela a avut o relație cu Dragoș Nedelcu, fostul fotbalist de la FCSB, ce a durat aproximativ doi ani, dar relația s-a încheiat în primăvara lui 2022.

În declarațiile sale, Aza a explicat că principalul motiv al despărțirii a fost diferența de stiluri de viață dintre ei și distanța, care a reprezentat un obstacol semnificativ.

În prezent, Aza Gabriela își petrece majoritatea timpului la Madrid, unde locuiește cu Horațiu Moldovan. Mutarea la Madrid nu a însemnat doar un pas important în cariera fotbalistului, ci și o nouă etapă în viața personală a Azei. Artista continuă să fie activă pe plan muzical, dar se bucură și de viața alături de noul ei iubit.

Cei doi și-au oficializat relația printr-o postare pe Instagram, unde au împărtășit cu fanii lor o fotografie romantică. Postarea a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii de la admiratori și prieteni, care le-au urat multă fericire. Mesajul lor public a confirmat speculațiile și zvonurile care circulau în presă despre relația lor, aducând claritate și bucurie în rândul celor care îi urmăresc.

 


Mama Robertei, supărată foc pe Sebastian! Cei doi au purtat o discuție intre patru ochi! Iată primele reacții ale concurentului după conversația avută cu mama iubitei sale!