Cine este noua iubita a lui Giani Kiriță! Fostul fotbalist al clubului Dinamo și-a găsit jumătatea!

,
Giani Kirița
Giani Kirita, fost concurent Exatlon România

Giani Kiriță s-a afișat pentru prima oară cu noua lui iubită pe profilul său de instagram, unde o îmbrățișează pe femeia ce pare de vârsta fiicei acestuia. Se pare că porecla de ”Eternul burlac” nu i se va mai potrivi de acum înainte fostului concurent de la „Exatlon România” sezonul 1.


In articol:

Chiar dacă Giani Kiriță este văzut mereu în preajma femeilor, se pare că doar una dintre acestea a reușit să-l țină aproape.

În vârstă de 44 ani, acesta trăiește cele mai frumoase clipe alături de noua sa iubita, Maria Alexandra.

Giani Kiriță s-a afișat alături de noua iubită. Ce spun fanii

Fostul fotbalist al clubului Dinamo, a încărcat în urmă cu 2 zile, pe Instagram, o fotografie în care o îmbrățișa pe noua sa iubită, mai tânără decât el. Se pare că diferența de vârstă nu constituie o problemă pentru cei doi îndrăgostiți. Fotografia urcată pe rețelele de socializare a adunat aproape 9 mii de like-uri, în timp ce mesajele de felicitare nu întârziau să apară.

”Casă de piatră, Giani!”, ”Vă stă foarte bine împreună!”, Să fiți sănătoși și fericiți împreună!”,  au fost doar câteva din urările pe care fanii și apropiații lui Geani Kiriță le-au lăsat în secțiunea de comentarii.

Citeste si: Cea mai recenta cucerire a lui Giani Kirita. Femeia l-a lasat fara cuvinte!

Cine este Maria Alexandra?

Nu avem foarte multe detalii în ceea ce o privește pe iubita lui Giani Kiriță, deoarce aceasta dorește să păstreze totul privat. Maria nu are public contul de Instagram, dorind să-și păstreze fotografiile postate doar pentru prietenii apropiați. Tânăra locuiește în București și, poate contrar așteptărilor, aceasta nu își face publică imaginea, păstrând o urmă de mister. Giani Kiriță o ține protectiv în brațe pe aceasta.

Posibil ca cei doi să fi participat la un eveniment, întrucât iubita lui Giani poartă o rochie simplă, neagră, elegantă împreună cu o pereche de sandale negre cu toc.

Giani Kirita și noua iubită
Giani Kirita, prima aparitie alături de Maria Alexandra

Citeste si: Giani Kirita a facut anuntul: "Gata, m-am indragostit!" Cine este cea care i-a furat inima

14 ani de la divorțul lui Giani Kiriță

După aproximativ 14 ani de la divorțul de Daniela Milu, Giani Kiriță a decis să se afișezeze cu bruneta care ”l-a cumințit”. Giani Kiriță si Daniela Milu s-au căsătorit pe vremea când fotbaistul era la clubul Dinamo. Aceștia au împreună doi copii, Roxana și Mario. Giani Kiriță și Daniela au divorțat în anul 2007, după mai multe neînțelegeri. Aceștia au ajuns la un consens după ce fostul fotbalist a deschis  la patru ani de la divorţ, un proces prin care a cerut reducerea pensiei de întreţinere, de la 2500 euro la 100 euro pentru fiecare copil. După lungi dezabateri acesta și-a convins soția că poate avea grijă de cei doi copii  ”M-am înţeles cu mama copiilor. Eu am avut, am şi voi avea grijă de ei toată viaţa. Mă asigur să nu le lipsească nimic, sunt cei mai importanţi pentru mine”, a declarat acesta la vremea respectivă, pentru Click.ro

Giani Kirita și noua iubită
Giani Kirita, unul dintre cei mai doriți bulaci din România

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Giani Kirita a facut anuntul: "Gata, m-am indragostit!" Cine este cea care i-a furat inima

Mii de pești morți plutesc pe fluviul Oder: 'Seamănă cu Cernobîl'. Germania acuză Polonia că nu a transmis informații

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce a primit Giani Kirita, de ziua lui, de la Vulturii Victor Slav si Catalin Cazacu? „Pai cum sa inchizi un caine adevarat in cusca? Cainele in cusca latra, dar nu musca!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies