Cine este noua iubită a lui Al Pacino, cu care actorul va avea un copil. Aceasta are 29 de ani.

Author: Cristina Mocanu

Celebrul actor Al Pacino va deveni tată la vârsta de 83 de ani.

Sursa: instagram.com

Celebrul actor Al Pacino va deveni tată la vârsta de 83 de ani.

Al Pacino, cunoscutul actor internațional, va avea un copil la vârsta de 83 de ani cu noua sa iubită în vârstă de 29 de ani, Noor Afallah,

Al Pacino va deveni tată la 83 de ani

Actorul Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, îi calcă pe urmele prietenului Robert De Niro, după ce iubita lui mai tânără a rămas însărcinată. Al Pacino este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, dar cine este noua sa cucerire, cu care va avea un copil?

Citește și: Iubita lui Al Pacino, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată. Actorul de 83 de ani mai are încă trei copii

Noor Afallah este mai tânără decât cunoscutul actor cu 53 de an, aceasta având vârsta de 29 de ani și este un producător de film.

Noor Alfallah și Al Pacino au început să se întâlnească în aprilie 2022, aceasta fiind cunoscută pentru faptul că adoră să iasă cu bărbați mai în vârstă decât ea, foarte bogați. Totuși, surse din apropierea cuplului au dezvăluit că relația lor a început în timpul pandemiei.

O sursă apropiată cuplului a declarat că: „Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine.

Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai bătrân decât tatăl ei”.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Iubita artistului este însărcinată în opt luni și ar putea naște în orice moment.

Citește și: 5 filme cu Jay Leno, pe care nu trebuie să le ratezi

Cine este Noor Afallah?

Încă de la începutul carierei ei de producător de filme și televiziune, Noor Alfallah s-a iubit cu multe nume celebre din showbiz. Producătoarea avea doar 22 de ani atunci când a început să se întâlnească cu solistul Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 79 de ani.

După ce relația lor s-a încheiat, Noor a dezvăluit că mulți oameni au comentat diferența de vârstă dintre ei, însă aceasta a susținut că „nu a contat pentru ea”. 

După această relație, Noor a fost surprinsă în compania actorului Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, însă aceasta a declarat că „sunt doar prieteni de familie”. 

În anul 2018, aceasta a început o relație cu cu miliardarul Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani. De asemenea, în același an, tânăra a fost surprinsă petrecându-și timpul și cu directorul Hostelului Eli Roth, în vârstă de 51 de ani. 

DOVADA ca Charlize Theron a fost mereu o BOMBA SEXY. Uite cum s-a transformat actrita de-a lungul timpului GALERIE FOTO

Noor Afallah a crescut în cartierul exclusivist Beverly Hills din Los Angeles și a studiat la UCLA School of Film and Television, înainte de a deveni oficial producător de film. Ea și cei trei frați ai ei au fost crescuți de tatăl kuweitian, Falah, și de mama americană, Alana. 

Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a dezvăluit și el că a devenit din nou tată.

Sursă: p laytech.ro 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!