Cine este Maria Georgiana, tânăra care face 40 de mii de euro pe luna pe OnlyFans. Povestea tulburătoare de viață a româncei de succes

Author: Alice Popescu

Cine este Maria Georgiana, romanca celebra pe OnlyFans

Sursa: Captură YouTube

Maria Georgiana a vorbit in exclusivitate in emisiunea online In Oglinda, acolo unde s-a dezbracat de toate secretele in fata lui Mihai Ghita.

Pentru cine nu știe, tânără Măria Georgiana este româncă de succes de pe rețeaua OnlyFans care face bani grei, cam 40 de mii de euro pe luna, după cum spune chiar ea, însă dincolo de toate acestea, exista și un preț și o lupta. Măria Georgiana nu are o rețetă fixa despre cum se pot căștiga bani grei din asta și nici nu le sfătuiește pe tinere să se apuce să facă întocmai că ea.

Însă, româncă recunoaște că de pe urma OnlyFans, și-a putut cumpără o casa și în curând vrea să își deșchidă o afacere, mai exact o cafenea.

Citeste si: Bogdan Mocanu a vorbit pentru prima data despre boala de care suferă și cum ironic, l-a ajutat în viață: "Am stat numai prin spitale, eram fragil, dar a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat"

Cine este Maria Georgiana, romanca celebra pe OnlyFans

Maria Georgiana: "Am foarte mulți bărbați care s-au abonat pe platforma că să vorbească cu mine. E că la videochat cumva. Sunt membri care doar vor să te cunoască. Am făcut videochat, nu cred că știe țoață lumea treaba asta. Am făcut de nevoie. Dar am simțit că nu e pentru mine. Mă afecta psihic și stau prost cu răbdarea.

Acolo trebuie să stai online. Aici poți face bani când dormi. Pe OnlyFans, tu ai control. Sunt membri care vor diferite chestii."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cel mai urat a fost sau cel mai scârbos când mi-a cerut să îmi fac nevoile într-un coș de gunoi.

Sunt mult mai rele cerințele, nu am avut eu parte. Mie îmi placea să vorbesc cu lumea, fiind și singura, mă legam cumva de anumiți oameni. Era și discractiv. Am avut și un membru care era divorțat și îmi plătea să stau de vorba cu el. Nu mi-a plăcut niciodată să ies prea mult în evidenta acolo. Lumea crede că e simplu să te dezbraci și să te joci, dar ajungi la psiholog.

Cum a ajuns Maria Georgiana de la videochat pe OnlyFans si sa castige 40 de mii de euro lunar

Eu am clacat, am zis că renunț, am simțit că nu mai pot. Se iau de prietenii tai, de familia ta. Am vrut să merg la psiholog, dar urmează. Am avut trei săptămâni când nu am intrat deloc. Am depășit momentul, dar poate luna viitoare poate iar nu mă simt bine.

Sunt comentarii foarte rele. Ești o curva, o prostituata. La ce așteptări să avem, daca familia ei e așa. Familia mea este foarte muncitoare."

Citeste si: Vica Blochina, umilită de tatăl copilului ei: ”Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă” De ce nu s-a măritat niciodată

M-am apucat de OnlyFans în august și am văzut cu Bella Thorne a făcut un milion de dolari. Am plecat în Londra, am vrut să mă mut acolo cu iubitul meu de atunci, am renunțat, m-am întors acasă. Atunci era carantina și erau restricții. Aveam multe cereri pe Instagram, cam 30 de mii. Iubitul meu de atunci a rămas în Londra, nu a avut nicio problema, a dezvăluit Maria Georgiana.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!