Cine este logodnica lui Daniel Onoriu. Acesta a dat vestea în mediul online, deși încă nu a divorțat de fosta soție

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 oct 2022, 14:39

Cine este logodnica lui Daniel Onoriu. Acesta a dat vestea în mediul online, deși încă nu a divorțat de fosta soție

Sursa: Instagram

Daniel Onoriu se poate declara un bărbat împlinit și fericit, deoarece și-a cerut aleasa inimii în căsătorie și le-a făcut fanilor săi cunoștință cu logodnica lui. În momentul de față, Daniel Onoriu nu a divorțat de Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu este extrem de fericit pentru momentul frumos care va avea loc în viața lui și le-a prezentat-o tuturor pe logodnica sa. Acesta a primit un răspun afirmativ din partea iubitei sale și, acum, se pregătește pentru cununia mult așteptată.

Daniel Onoriu și-a prezentat logodnica în mediul online

Pilotul de raliuri a primit numeroase mesaje prin care fanii săi l-au felicitat pentru noua etapă care a început în viața lui.

Acesta și-a cerut iubita în căsătorie, iar femeia a spus mult așteptatul „da”.

Daniel Onoriu încă este însurat cu Isabela Onoriu, dar acest lucru nu a împiedicat-o pe Marilena să îi accepte cererea în căsătorie.

Viitoarea doamnă Onoriu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că Dumnezeu a îngăduit ca ei să se cunoască și să înceapă o nouă relație împreună.

Mai mult decât atât, aceasta susține că atât ea, cât și actualul ei logodnic au fost răniți de către foștii parteneri, dar s-au apropiat foarte mult unul de altul, motiv pentru care au ajuns în punctul în care se află acum.

Citeste si: Daniel Onoriu s-a căsătorit după două săptămâni de când și-a cunoscut soția: "Este îngerul pe care mi l-a trimis Dumnezeu!" Ce afacere conduc cei doi soți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pentru toți cei care ne urmăresc și mai ales pentru cei cărora le pasă de noi, vă spun doar că noi ne încredem în Dumnezeu. Atât eu cât si Onu venim din relații în care partenerii ne-au rănit, disprețuit și batjocorit, deși au fost iubirile noastre. Dumnezeu spune celor care Il recunosc că Domn si Mântuitor să ne ridicăm să ne scuturăm de praful trecutului și să pășim triumfal în Numele Lui spre o nouă viață.

Eu si Onu provenim din familii creștine în care Hristos este Domnul. Minciuna nu ne sta pe buze si nici în practică. Iubim sincer și ne dorim oameni simpli, onești si înțelepți în jurul nostru. Vă iubim pe toți si Domnul să vă binecuvânteze fiecare a vietii voastre”, a scris Marilena, în mediul online.

Isabela Onoriu s-a întâlnit cu cei doi, întâmplător

Fosta parteneră a pilotului, Isabela Onoriu, a declarat că s-a întâlnit, din întâmplare, cu Marilena și cu Daniel, la un supermarket pe care aceasta îl frecventează constant.

Citeste si: Daniel Onoriu este din nou într-o stare instabilă! Soția lui, Isabela Onoriu, este din ce în ce mai îngrijorată; „Sunt cu moralul la pământ”

Cu toate că și-a văzut fostul partener la brațul altei femei, aceasta nu a avut nicio reacție, ca și când s-ar fi întâlnit cu un străin. De asemenea, Isabela a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat unui post TV, că s-a comportat ca și cum ei nu au fost împreună, ba chiar că Daniel ar fi vrut să vină spre ea, dar Marilena nu i-ar fi permis acest lucru.