Cine este Georgiana, bomba sexy, de care s-a îndrăgostit Nikolas Sax: "Este femeia care m-a schimbat!"

,
Nikolas Sax vrea copii

Cine este iubita lui Nikolas Sax

[Sursa foto: Instagram]

Nikolas Sax este indragostit lulea de Georgiana, cea despre care spune ca i-a schimbat viata.


In articol:

Unul dintre cei mai apreciați artiști ale cărui piese au ajuns de nenumărate ori în trending pe Youtube, Nikolas Sax, și-a făcut apariția în cadrul emisiunii online de pe canalul de Youtube wownews la brațul Georgianei, femeia care i-a pus capac.

Cei doi au dezvăluit cum a început povestea lor de iubire și chiar și-au făcut declarații de dragoste în timpul interviului. Mai mult, Nikolas Sax nu ratează ocazia de a posta pe contul sau de Instagram mesaje de iubire la adresa celei care l-a schimbat, după cum spune chiar el.

Nikolas Sax si Georgiana

Nikolas Sax isi doreste o familie cu Georgiana

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian înainte să ii dea papucii. Toți concurenții știau de asta, mai puțin fostul ei iubit eliminat: "Vezi că știu niște chestii"

Cine este femeia care i-a pus capac lui Nikolas Sax

Georgiana: "Pe zi ce trece avem fluturași în stomac. Ne îndrăgostim în fiecare zi. NU stam degeaba și nu ne plictisim, muncim și ne dedicam carierei mele. Nu prea avem timp să ne plictisim, dar e mereu chimia și agitația aia. De obicei îl las pe el că îl văd că ar enervii întinși la maxim.

Nu vrem să ajungem într-un punct...El este foarte neastâmpărat, nu are stare și tocmai de asta, automat a trebuit să mă calmez eu. Și eu niste nervi întinși la maxim, dar încerc să mă țin în frâu. Mai izbucnim și eu și el. Știm să ne redresam. El nu se prea pune în locul meu. Eu fiind tot din mediul artiștilor, am fost în cea mai mare trupa de dans din Iași, aveam același program și am înțeles. Ne cunoșteam de mai demult, dar acum ne-am regăsit. Am lașat să vina lucrurile de la sine. Fiecare a ieșit dintr-o relație, gura rea nu poți să o astupi...

Nikolas Sax vrea o familie si un copil cu Georgiana

Cine este Georgiana, iubita lui Nikolas Sax

Cum l-a cumintit Georgiana pe Nikolas Sax

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniel Onoriu s-a căsătorit după două săptămâni de când și-a cunoscut soția: "Este îngerul pe care mi l-a trimis Dumnezeu!" Ce afacere conduc cei doi soți

Nikolas Sax:" Nu credeam că o să fie femeia care o să mă potolească, să avem ceva al nostru. Asta m-a făcut să simt și să îmi doresc. Să fiu mai liniștit, să am o casa, o familie și un copil. Eu eram cu o fata azi și mâine cu alta. Eram numai cu petrecerile. 

Georgiana: "Împreună putem face multe lucruri și daca mă dedic lui că artist. Am deschis și un studio împreună, este în mediul lui, nu stau pe capul lui. Ne consultam în orice, a dezvăluit iubita artistului.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Meciul orgoliilor! Cine căștigă la Gala RXF dintre Bobicioiu și Zănoagă! Cei doi luptă corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci:...

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Andreea Mantea, virală pe TikTok după ce a recunoscut că n-avea nicio treaba cu această rețea de socializare: "Am crezut că e mai de tineret așa!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies