Cine este Lavinia, sora mai mare a Andreea Mantea și cu ce se ocupă, de fapt! De ce nu o place ea pe vedeta Andreea Mantea

,
Andreea Mantea despre sora ei, Lavinia

Andreea Mantea a vorbit in premiera despre sora ei, Lavinia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Mantea are o sora mai mare pe nume Lavinia care nu prea este incantata de ce face Andreea Mantea ca si persoana publica.


In articol:

Andreea Mantea a recunoscut că sora ei, Lavinia, nu este prea încântată de vedeta Andreea Mantea. Despre sora ei mai mare, s-a scris că are o afacere în imobiliare, însă Andreea a infirmat acest lucru, spunând că nicidecum nu se ocupa cu așa ceva.

Ba mai mult, vedeta Kanal D i-a propus să lucreze alaturi de ea, însă sora ei a refuzat-o categoric. Lavinia este acum la a patra facultate și este total opusul Andreei Mantea.

Citeste si: De ce Andreea Mantea nu a depus plângere după ce a fost bătută de tatăl copilului ei! Care a fost răspunsul vedetei Kanal D

Andreea Mantea, criticata dur de sora ei mai mare

Lavinia, sora Andreei Mantea, adevarul despre vedeta Kanal D

[Sursa foto: Captură KANAL D]

40 de intrebari cu Denise Rifai. O place sora ta pe Andreea Mantea?

"Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat. Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica.

Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine.

Citeste si: Andreea Mantea își deschide sufletul în fața telespectatorilor, într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Mantea, criticata aspru de sora ei

Ea nu trebuie să greșească că să fie dezamăgită, ea nu trebuie să învețe din greșeli. Mi-ar fi plăcut să fiu mai realista așa că ea.

Nu are o părere buna despre mine. E foarte dura, dar eu ador oamenii ăștia. Are o problema cu cărțile pe care le citest, are o problema cu evenimentele la care merg, rare sunt momentele în care mă felicita."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andreea Mantea își deschide sufletul în fața telespectatorilor, într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

De ce Andreea Mantea nu a depus plângere după ce a fost bătută de tatăl copilului ei! Care a fost răspunsul vedetei Kanal D

Are Leon Dănăilă vreun prieten homosexual? Ce părerea are celebrul neurochirurg despre comunitatea de homosexuali

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies