Cine este Giorgiana Matei, supranumit si "Angelina Joile" de la SMURD! Românca a fost inclusă în Atlasul Frumuseţii

Author: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 19:10
Giorgiana Matei, inclusă in altlasul frumusetii

Printre cele 500 de portrete feminine din „Atlasul Frumuseţii” se numără şi Giorgiana Matei, medic SMURD, asemănată cu Angelina Joile

Proiectul iniţiat de Mihaelei Noroc şi anume „Atlasul Frumuseţii” include 500 de portrete ale unor femei din toată lumea. Iniţiativa este menită să promoveze diversitatea culturală a feminităţii. Una dintre frumoasele care fac parte din noul "Atlas" e medic la SMURD și este adeea asociată cu Angelina Jolie. 

Cine este Giorgiana Matei

Giorgiana Matei este în vârstă de 33 de ani și s-a făcut remarcată public în România după ce mulți au asemănat-o cu celebra actriță din America, Angelia Jolie. Giorgiana a devenit cunoscută

publicului larg prin prisma calităţilor ei fizice, însă profesia pe care şi-a ales-o denotă şi o frumuseţe interioară. Ea a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, specializarea Medicină Generală. În momentul de faţă și lucrează la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare. 

Într-un interviu oferit pentru  BZI, ea a povestit câteva întmplări nostime cu care s-a confruntat în cariera sa de până acum:

Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a spus Giorgiana.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În acelaşi interviu, tânăra a mărturisit că viaţa sa personală a rămas, deocamdată, e pe locul doi, doarece îşi doreşte să e concentreze pe carieră:

"Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii."

Citeste si: Ce lucruri ucid energia unei femei? Lidia Fecioru a pus totul:"Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă"

Proiectul Mihaelei Noroc, "Atlasul Frumuseții", a ajuns la al şaptelea an de la lansare, fiind deja un reper global de promovare a diverităţii.

Citeste si: O asistentă medicală de 41 de ani a murit, din cauza infectării cu COVID-19. A încercat să se trateze acasă