Cine este fosta soţie a lui Dan Bittman? Arată incredibil şi este implicată în foarte multe proiecte

,
Dan Bittman
Dan Bittman, cine este fosta soţie?[Sursa foto: Instagram]

Fosta soţie a lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost tot timpul în umbra artistului, foarte puţini sunt cei care o cunosc cu adevarat.


In articol:

După aproape trei decenii împreună, Dan Bittman şi soţia sa au hotărât să o ia pe drumuri diferite, motivul fiind apariţia unei noi femei în viaţa artistului.

Cine este fosta soţie a solistului din trupa Holograf

Liliana Ştefan a fost partenera lui Dan Bittman aproape trei decenii, au împreună trei copii. Femeia care a fost mereu în umbra artistului, este creatoarea proiectului dedicat copiilor "Cutiuţa muzicală". Liliana este foarte dedicată acestui gen de proiecte.

Pe langă amprenta pe care şi-a pus-o în proiectul dedicat copiilor "Cutiuţa muzicală", Liliana Ştefan a colaborat cu multe vedete pe scenele muzicale româneşti, cum ar fi, Loredana, Mălina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temişan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu.

Fosta soţie a lui Dan Bittman are o experienţă îndelungată în domeniu, făcând parte chiar din juriul Eurovison 2018.

Liliana Ştefan
Liliana Ştefan fosta soţie a lui Dan Bittman[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dan Bittman vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Viaţa de familie a lui Dan Bittman

Întotdeauna, Liliana Ştefan a avut o părere foarte bună despre fostul său soţ, atunci când a venit vorba de rolul său de tată.

„Dan e un tată grijuliu, protector, atent la detalii. Băieţii cam ştiu că pot obţine tot ce vor de la tata, aşa că uneori trebuie să-i temperez cu poftele lor”  

Dan Bittman invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Dan Bittman este invitat în această seară la emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări. Artistului îi sunt pregătite întrbări pricante care vor scoate la iveală lucuri interesante despre solistul trupei Holograf, dar şi detalii importante din viaţa sa personală. 

Urmăriţi în această seară de la ora 23:00, emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai la Kanal D.

Citeste si: Surpriză uriașă pentru Denise Rifai! Dan Bittman „i-a dat un inel”, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o prezintă la Kanal D: “Este dreptul meu de a negocia!”

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Ungureanu, moment exceptional alaturi de Keo in Marea Finala! Juratii nu si-au putut gasi cuvintele in fata prestatiei artistei

Elisabeta Lipă, cea mai bună canotoare a secolului: 'Această generaţie de sportivi români este parcă de pe altă lume'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Trupa Holograf, despre primele iubiri si vacantele cu dezmat de la Costinesti! Dan Bittman si colegii sai de trupa sunt nostalgici dupa verile petrecute pe litoral, unde erau...

Trupa Holograf a sustinut un concert extraordinar la Sala Palatului! Iata ce fac membrii formatiei inainte de a urca pe scena! Fanii acestora au fost in delir pe toata durata...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies