Cine este femeia care s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari? Românca a avut o relație și cu Silvius Prigoană

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 21:25
Romina, românca devenită „doamna Ferrari” !
Sursa: Facebook

Patronul italian al companiei „Ferrari” s-a căsătorit pe ascuns cu Romina Gingașu. Cei doi și-au spus „Da” în Capri, iar nunta a fost de-a dreptul fascinantă.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit în secret în Capri, în sudul Italiei. Invitații nu aveau nici un fel de idee despre eveniment. Romina și Piero au spus că vor organiza nunta unei amice din copilărie.

Surpriza de proporții a lui Piero Ferrari adusă în timpul nunții a fost celebrul Al Bano, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști internaționali.

Cine sunt Piero Ferrari și Romina Gingașu?

Piero este fiul cunoscutului Enzo Ferrari, cel care a înființat compania care produce cele mai superbe mașini sport de lux. Piero are 76 de ani și a divorțat de fosta lui soție în 2019, după o căsnicie care a durat 50 de ani, și cu care are împreună un copil.

Citeste si: Legătura secretă dintre Vlăduța Lupău și Jador?! Fanii au reacționat imediat: „Amanta”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romina Gingașu este o româncă. Aceasta provine din București și a avut o relație cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din prima căsătorie, acum câțiva ani de zile.

Cati ani are Romina Gingașu 

Piero Ferrari și Romina Gingașu s-au cunoscut în 2016, când românca a încercat să-i vândă un avion faimosului miliardar, și se pare că în acel moment a fost, pentru cei doi, dragoste la prima vedere.

Sau, „la prima negociere”. 

Frumoasa bruneta isi tine varsta ascunsa, dar conform surselor kanald.ro, Romania Gingasu are in jur de 32 de ani. 

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat...”

Romina era, la vremea aceea, reprezentantă a companiei „Bombardier”, producătoare de avioane private.

Niki Lauda, campion de Formula 1, a călătorit prin toată lumea cu un avion marca „Bombardier” în 2016, campion cu care Romina s-a cunoscut înainte să-l întâlnească pe Piero Ferrari cu o zi. Romina și Niki Lauda au avut o conversație despre avionul pe care fostul campion de Formula 1 îl cumpărase de la compania „Bombardier”.

Iubirea dintre Piero și Romina se putea simți în aer.

Pe măsură ce au discutat, au ajuns la concluzia că două pasiuni comune îi apropie foarte mult, și anume aviația și ingineria. „Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a declarat un cunoscut al celor doi. 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!