Cine este Diana, noua concurentă care a pășit în Casa iubirii? ”Bărbații care sunt acum în casă sunt geniali” Iată cine sunt cei trei băieți pe care i-a invitat în camera roșie!

,

Diana este noua concurentă care a intrat astăzi în Casa iubirii. Vizibil emoționată, tânăra a dezvăluit că a intrat în emisiune pentru a-și întâlni jumătatea și are o părere foarte bună despre toți băieții din casă.

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Xenia, a fost eliminată, după ce a ajuns în pericol de eliminare alături de Alin, Raluca și Ionuț. După ce Alin și Raluca s-au salvat, Andreea Mantea a anunțat în cele din urmă că cea care va pleca acasă este Xenia, spre uluirea tuturor, dar mai ales a lui Alin care nu se aștepta. În prima ediție a acestei săptămâni, concurenții au avut parte de mare surpriză deoarece o nouă concurentă a pășit în Casa iubirii.

Cine este Diana, noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii?

Ediția de luni a emisiunii Casa iubirii a fost una de-a dreptul incendiară, deoarece concurenții au fost luați prin surprindere de apariția uluitoare a unei noi fete. În partea a doua a emisiunii fetele și-au făcut apariția purtând fiecare câte o perucă spectaculoasă, spre marea încântare a băieților. Iar apoi aceștia au fost plăcut surprinși de intrarea unei noi concurente în emisiune.

Diana, noua concurenta care a intrat astăzi in Casa iubirii, i-a așteptat pe băieți în camera roșie, acolo unde tinerii au intrat vizibil emoționați, purtând pe ochi o mască pentru a nu o zări încă pe frumoasa brunetă. Cei care și-au făcut apariția în camera roșie au fost Bogdan, Alin și apoi Ionuț. Diana le-a mărturisit lui Bogdan și lui Alin că are o părere foarte bună despre toți băieții din casă afirmând că sunt geniali.

Între timp, fetele au fost tare curioase să afle cine este noua lor colegă și posibil rivală, pe care deja băieții o cunoșteau în camera roșie. După ce a avut posibilitatea să afle câteva detalii despre cei trei băieți pe care i-a întâlnit în camera roșie, Diana a ajuns în casă fetelor, acolo unde a fost chestionată de toate celelalte.

Diana are 23 de ani, vine din Republica Moldova și este zodia Balanță. Tânăra le spus că fiind în zodia Balanță întâmpina mari dificultăți atunci când trebuie să ia decizii. Tânăra le-a mai spus fetelor că lucrează în social media marketing. Întrebată dacă are deja în minte un top trei al băieților pe care îi simpatizează, Diana a mărturisit că aceștia sunt: Ionuț, Emanuel și Alin.

„În primul rând am venit să cunosc pe cineva și în al doilea rând îmi plac experiențele noi! Eu zic că e timpul s-o încerc și pe asta!”, a spus Diana.

Citeste si: Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine” Iată ce replici acide și-au spus în Casa iubirii și care a fost decizia lor finală!

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial Casa Iubirii": "Mă scot din sărite, insa mi-e drag de ei"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Emoții teribile pentru Radu și Larisa! Mamele lor își fac apariția în Casa iubirii! Aflați cum vor reacționa Kinga și Ionuț în prezența celor două femei, sâmbătă, 24 septembrie,...

Un român a câștigat de 14 ori la loterie. Metoda genială pe care a aplicat-o în mai multe țări

Emoții teribile pentru Radu și Larisa! Mamele lor își fac apariția în Casa iubirii! Aflați cum vor reacționa Kinga și Ionuț în prezența celor două femei, sâmbătă, 24 septembrie,...

Exclusiv! Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial Casa Iubirii": "Mă scot din sărite, insa mi-e drag de ei"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies