Cine este, de fapt, Supernanny, și cum a ajuns Irina Petrea să fie „super dădaca” tuturor copiilor: „M-am rugat să am foarte mulți copii”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 mar 2023, 04:55

Cine este, de fapt, Supernanny, și cum a ajuns Irina Petrea să fie „super dădaca” tuturor copiilor: „M-am rugat să am foarte mulți copii”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ediția de pe 13 iunie a emisiunii „În oglindă”, oamenii au avut ocazia să o urmărească pe Irina Petrea, cunoscută drept faimoasa „Supernanny”, și să-i asculte poveștile de viață și de profesie.

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă

cu 17 ani, când era imaginea emisiunilor despre educație și familie. Supranumită „Supernanny”, Irina Petrea  se ocupa de educația copiilor și îi ajuta pe părinți să-și înțeleagă mai bine moștenitorii.

Cum a devenit Irina Petrea „Supernanny”

Invitată în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată în exclusivitate pe canalul de YouTube theXclusive, Irina Petrea a vorbit despre cum a ajuns să fie

„Supernanny” și despre cum a luat amploare drumul ei în televiziune.

„Pe vremea aceea lucram în politică. În PR politic. Și bineînțeles că în fiecare zi, cu ziarele în mână, citeam toate articolele și tot ce mai apărea în legătură cu clientul meu. La un moment dat am închis un ziar și l-am aruncat pe un maldăr de ziare, aveam un metru și ceva de ziare, și l-am pus acolo.

Ziarul a alunecat până la bază și s-a deschis. Eu l-am închis și l-am aruncat din nou, ziarul din nou a căzut și s-a deschis. A treia oară când a căzut, mi-a ajuns la picioare și s-a deschis tot acolo și am zis: «E ceva!». Iau și citesc (n.r.: ziarul), era un anunț foarte mare despre un show de televiziune în care trebuie cutare și cutare, și pregătire psihologică, experiență de televiziune.
Am stat și m-am gândit: «Păi, am! Hai să scriu».

Citeste si: Elena Ceaușescu ar fi fost avertizată de Maria Câmpina că va muri, cu două luni înainte de Revoluție, dar nu a ascultat: „A tras cartea neagră. E vărsare de sânge!”

Peste vreo două săptămâni a venit solicitarea de interviu și m-am prezentat.(...) au mai venit, pe urmă, și niște probe și, ce să vezi, am fost cea aleasă. Dar, la începutul acelui an, în 2005, în ziua de Bobotează, îmi înregistram mașina, și era o coadă... nu vrei să știi. Din cauza asta nu am putut să ajung la slujbă. M-am rugat, și știi ce m-am rugat? M-am rugat să am foarte mulți copii și să mă întorc în televiziune. A durat șase luni până când s-a întâmplat, am avut foarte mulți copii și, de atunci, n-au încetat să curgă, și m-am întors în televiziune”, a povestit Irina Petrea.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

De ce a plecat Irina Petrea din proiectul care i-a adus atât de mult succes

Cu toate că imaginea de „super dădacă” i-a adus mult succes, astfel că și în ziua de astăzi este considerată și recunoscută drept „Supernanny”, Irina Petrea a renunțat la proiectul acesta din diferite motive, pe care i le-a mărturisit lui Mihai Ghiță.

Citeste si: X

Liviu Dragnea a ajuns celebru pe TikTok. Acesta a apărut într-un videoclip alături de Nikolas Constantin Mirel, un manelist celebru

„Au fost mai multe lucruri, și cred că producătorii și-au dorit o altă față, habar nu am. Eu mi-am dorit puțină liniște, puțin timp pentru mine, eram realmente epuizată și, după vacanța de iarnă, nu s-a filmat, au stat, nu știau, ezitau, pe urmă când s-au reluat, în vară, cumva a fost așa o despărțire tacită. Pentru mine a fost foarte bine, pentru că am avut ocazia să scriu toate lucrurile acestea și multe altele pe care nici măcar n-am știut că le am de spus într-o carte, pe care am scris-o în șase săptămâni”, a fost răspunsul lui „Supernanny”

„Într-un fel. Nu m-am supărat, a fost ceva ce n-am înțeles foarte bine, dar nu mi-a picat rău în momentul respectiv.”, a mai declarat Irina Petrea, atunci când a fost întrebată de Mihai Ghiță dacă s-a simțit îndepărtată.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.