Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu! O adevarata SURPRIZA

Adriana Iliescu a ajuns celebră în toată lumea atunci când a devenit cea mai în vârstă mamă din lume.


In articol:

Cine este, de fapt, mama Elizei, fiica Adrianei Iliescu

Fosta profesoară universitară avea 66 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Eliza, o fetiță pe care și-a dorit-o mulți ani. Venirea pe lume a fetiței a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu.

Chiar dacă aceasta a ținut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei. Iar explicația este cât se poate de simplă. Pentru că Adriana Iliescu era la menopauză, aceasta a făcut mai multe tratamente pentru a ține o sarcină. Însă corpul său nu mai era capabil să producă ovule. 

Citeste si: Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

De aceea, echipa de medici care a ajutat-o să aducă pe lume un copil au apelat la fertilizare în vitro. Ovulul și materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.

Citeste si: Adriana Iliescu ascunde adevarul! Cine este, de fapt, taticul Elizei

„S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut.

''Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție. Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate