Adriana Iliescu ascunde adevarul! Cine este, de fapt, taticul Elizei

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, a declarat că fiica ei a întrebat-o despre tatăl acesteia.Pentru moment, ea a amânat clipa în care îi va spune adevărul fiicei sale.

Când Adriana Iliescu a născut, a devenit cea mai bătrână mamă din România, ținând primele pagini ale presei multă vreme. Cei mai mulți au criticat-o pentru faptul că și-a dorit să aducă pe lume un copil la o vârstă atât de înaintată, la 66 de ani, dar fosta profesoară universitară își crește fiica fără să se lase afectată de ce spun ceilalți.

Eliza Iliescu, care acum este deja o domnisoara in toata regula, a inceput sa puna intrebari despre tatal sau. Aceasta a întrebat-o pe Adriana cine este el și unde se află, dar femeia a preferat să păstreze secretul, momentan.

adriana iliescu

M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăți este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu. Din nefericire, sansele ca Eliza sa-si cunoasca tatal sunt aproape inexistente.

adriana iliescu

Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi, așa că Eliza nu va afla niciodată cine este bărbatul care a contribuit la îndeplinirea visului Adrianei Iliescu de a avea un copil.

Citeste si: Lidia Fecioru - Cele trei legi pentru indeplinirea tuturor dorintelor

Citeste si: De ce sunt saracii saraci si bogatii bogati? Incredibil, cat de diferit gandesc

Citeste si: Horoscop special 3-28 iulie 2019: Venus intra in Rac. Ce te asteapta

sursa: evzmonden.ro

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Mama ei a făcut eforturi uriașe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate