Cine este concurentul eliminat în această seară de la Insula de 1 milion! Primele declarații: „Cu mulți am făcut deja planuri împreună”

Author: Laura Macovei

În ediția de sâmbătă, 4 mai, Cristi a făcut nominalizările și a trimis la probă trei concurenți, după ce acesta s-a autonominalizat.

Deși a sperat că va ieși învingător în această seară, după ce s-a autonominalizat la joc, Cristi nu a primit nicio brățară.

Cine este concurentul eliminat în această seară de la Insula de 1 milion

Cristi a fost în pericol de eliminare și se pare că niciunul din concurenți nu s-a oferit să-l salveze.

Cosmin Cernat: Este cineva aici, pe Insula de 1 milion, care vrea să îl salveze pe Cristi?

Nicio mână nu a fost ridicată pentru Cristi.

Cosmin Cernat: Aici se încheie drumul tău. Ce simți în momentul ăsta?

Cristi: Am menționat faptul ăsta, că am pierdut, am pierdut ziua de ieri, am câștigat înainte alte două probe, a fost un parcurs de care eu sunt mândru și sunt mulțumit.

Mă simt ok, mă simt bine, mă bucur foarte mult că am participat la acest experiment.

Sunt provocări cu bune, cu rele, unele le plac, unele nu. Trebuie să le luăm ca atare. Asta este viața.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin Cernat: A fost o plăcere să te cunosc, ai fost un competitor exact cum ai spus, ai și câștigat, ai și pierdut, plus că ai pus bazele taberei la Vestici.

Ai construit. Lași ceva aici.

Sorin, gest emoționant față de Cristi

Sorin a recurs la un gest de-a dreptul impresionant, mărturisind că este unic faptul că el îmbrățișează pe cineva, la plecare.

Sorin: Să fiți atenți la mine, că eu nu vin la oricine să îmbrățișez, eu nu aplaud pe oricine, la fel cum nici eu nu sunt aplaudat, iar în momentul în care mă duc să dau mâna cu cineva, să știți că acela este om și este om și în

viața reală.

„Cu siguranță îmi va fi dor de mai multe persoane, în mod special de una singură. Cu mulți am empatizat foarte bine și am făcut planuri chiar și până la sfârșitul anului împreună,” a mai spus Cristi.

Show-ul de aventură „Insula de 1 milion” este difuzat în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și luni seară de la 20:00, la Kanal D.

Întregul moment în care Cristi este eliminat și declarațiile de după eliminarea sa pot fi urmărite aici: