Cine este bărbatul care a murit la concertul lui The Weeknd, după ce a căzut de pe o scară rulantă, la 12 metri înălțime. Hugo avea doar 32 de ani

,
Bărbat mort concert The Weeknd

Cine este bărbatul care a murit la concertul lui The Weeknd, după ce a căzut de pe o scară rulantă, la 12 metri înălțime. Hugo avea doar 32 de ani

[Sursa foto: Twitter - colaj Kanal D]

Un bărbat a murit după ce a căzut de la 12 metri de pe o scară rulantă la concertul de deschidere al cântărețului The Weeknd, în SUA.

Bărbatul, pe nume Hugo Sanchez Marquez, era așezat pe o balustradă a scării rulante înainte de a cădea în gol.

Incidentul a avut loc la scurt timp după concertul susținut joi de The Weeknd la Lincoln Financial Field din Philadelphia.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit la concertul lui The Weeknd

Hugo Sanchez a murit la concertul lui The Weeknd

Hugo a fost transportat de urgență la spitalul Thomas Jefferson după incident, unde a fost declarat mort imediat după miezul nopții, potrivit poliției.

Incidentul este investigat de poliție, dar se crede că a fost un accident.

Jammal Ransom, prietenul lui Hugo, a declarat pentru ABC: „Hugo a fost o persoană minunată. Îi plăcea să călătorească. A fost un prieten bun”.

Citeste si: Atac armat în Paris- O persoană, ucisă și alte patru, grav rănite- Atacatorii au împușcat oamenii care stăteau la terase- Mărturiile curemurătoare ale martorilor

Hugo lucra ca asistent juridic la The Rothenberg Law Firm, o firmă de daune corporale.

Până acum, The Weeknd nu a spus nimic despre tragicul accident.

Turneul său „After Hours til Dawn” a continuat sâmbătă în East Rutherford, New Jersey, și ajunge la Boston joia aceasta.

Cum a murit Hugo Sanchez în timpul concertului The Weeknd

Hugo Sanchez concert The Weeknd

Potrivit poliției, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, originar din Philadelphia, stătea pe o balustradă a scărilor rulante de la Lincoln Financial Field- locul de desfășurare a spectacolului- când a alunecat și a căzut în gol de la 12 metri înălțime până la pământ, a relatat ABC. El a suferit un traumatism cranian major în timpul căderii, a confirmat Departamentul de Poliție din Philadelphia pentru The Post.

Nefericitul fan a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Thomas Jefferson imediat după ora 23:00 și a fost declarat mort la câteva minute după miezul nopții.

Citeste si: Tragedie în Mamaia! Un băiat de 18 ani a murit sub privirile fratelui său- Detalii cutremurătoare

Incidentul a fost menționat, de asemenea, într-un mesaj intern trimis angajaților care au lucrat în timpul concertului: „Înțelegem că a avut loc un accident grav la concertul de aseară și că mulți dintre voi s-ar putea să vă confruntați cu o serie de emoții”, scria în mesaj. „Ne prețuim angajații și ne străduim să le oferim sprijin. Ca o reamintire, există resurse disponibile pentru a ajuta în momentele dificile”.

The Weeknd nu a răspuns cu privire la tragicul accident. Prietenii bărbatului sunt îndurerați

The Weeknd despre tragedia de la concert

The Weeknd- pe numele real Abel Tesfaye, în vârstă de 32 de ani- a încărcat o postare pe Instagram în care își strigă fanii prezenți la concert, care a marcat prima reprezentație a turneului său After Hours til Dawn. Cu toate acestea, artistul nu a menționat nimic despre moartea lui Hugo Sanchez.

„Philadelphia... în sfârșit am reușit. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să dau startul turneului”, a scris The Weeknd. „Noaptea trecută a fost emoționantă pentru noi toți. Am putut să vă simt pe fiecare dintre voi. Următoarea oprire, NEW YORK!”. În mod întâmplător, promotorul turneului, Live Nation, a fost, de asemenea, responsabil de promovarea festivalului mortal Astroworld al lui Travis Scott, care a dus la 10 morți și sute de răniți.

„Hugo era o persoană minunată”, a declarat Jammal Ransom, prietenul lui Hugo, pentru ABC. „Îi plăcea să călătorească. Era un prieten bun”.

„RIP Hugo Sanchez, ai fost o persoană minunată”, a scris Greg Molittieri pe Facebook. „Întotdeauna aveai cel mai mare zâmbet și cele mai mari îmbrățișări de oferit”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Patru persoane au căzut într-o fosă septică și trei dintre ele și-au pierdut viața. Manevrele de resuscitare au fost efectuate timp de o oră

Senatul SUA votează o lege istorică pentru persoanele de același sex. Mesajul lui Biden: 'Dragostea e dragoste'

Patru persoane au căzut într-o fosă septică și trei dintre ele și-au pierdut viața. Manevrele de resuscitare au fost efectuate timp de o oră

Cine este bărbatul care a murit după ce a căzut într-o fosă septică - Detalii cutremurătoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies