Cine e femeia cu care era în mașină Culiță Sterp în momentul accidentului! De unde veneau cei doi și încotro se îndreptau

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 nov 2022, 11:00

Cine este femeia din masina lui Culita Sterp in momentul accidentului

Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier grav în orașul Cluj-Napoca, însă, se pare, artistul nu se afla singur la volan.

Culiță Sterp se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formația sa. Cântărețul a pus non-stop imagini de la filmări și și-a ținut la curent fanii cu tot ce a făcut până în momentul accidentului.

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

Culiță Sterp a făcut un anunț pe Instagram, în urmă cu câteva zile. Acesta căuta o fată frumoasă care să apară in videoclipul său. Și-a rugat fanele să îi lase mesaj privat și să îi trimită poze reale. Cel mai probabil fata care a fost martoră la accident a fost cea care a fost selectată să participe în videoclipul artistului.

Cine este femeia din mașina lui Culita Sterp în momentul când a avut loc accidentul

Citește și: Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier grav la Cluj-Napoca! Victima a fost transportată de urgență la spital

Culiță se afla la volanul SUV-ului sau în momentul impactului cu o Dacia Logan, însă în mașină, artistul nu era singur, ci împreună cu o femeie, mai exact dansatoarea care a participat la videoclipul sau. În imaginile surprinse la fata locului, se poate observa cum femeia iese din mașină și merge către polițiști.

Cel mai probabil, cei doi se îndreptau spre casa după mai multe ore istovitoare de filmat.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Accidentul în care a fost implicat cântărețul s-a soldat și cu o victima care a fost transportata de urgenta la spital de un echipaj SMURD. În autoturismul grav avariat se afla un bărbat. Culita Sterp se afla la volanul SUV-ului sau, informează cluj24.ro.

In 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta, au declarat pompierii.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies