Cine a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”?

,

Desi i s-a acordat o a doua sansa, de a demonstra ca are stil si stitudine, iata ca aseara visul tinerei s-a spulberat subit.

In Gala de sambata “Bravo, ai stil!”, Monica si-a luat adio de la competitia stilistica, care i-ar fi putut aduce titlul de cea mai stilata femeie din Romania. Desi i s-a acordat o a doua sansa, de a demonstra ca are stil si stitudine, iata ca aseara visul tinerei s-a spulberat subit.

Pe primul loc, in topul juratilor, s-a clasat Irina, cu 10 puncte, iar pe ultimul loc, Cristina, cu 3 doar 3 puncte. La eliminare, in fata juratilor, s-au aflat Monica si Cristina, insa  cea din urma, datorita voturilor publicului, a fost salvata de la eliminare, cu un procent de 9,8%.

Preferatele telespectatorilor, in aceasta saptamana, au fost Nadina, cu 50,7%, si Corina, cu 17,3%.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maurice Munteanu, despre Silvia Popescu: “De multe ori, intra singura pe porti si ramaneai masca”

Măsuri speciale în faţa valului de frig: Centrala nucleară din Cernavodă amână reparaţiile, pentru a face faţă consumului de energie la nivel naţional

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Catalin Botezatu, enervat la culme! "Nu ai pic de stil!" Afla ce critici dure ii va aduce juratul Cristinei Zlotii si cum va reactiona concurenta, in aceasta seara,...

Juratii si prezentatoarea “Bravo, ai stil!” si i-au pus in cap pe Nicolas Cage, Messi si Mihai Traistariu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies