Christian Sabbagh, la spital de Craciun: "Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri"

,

Christian Sabbagh a avut parte de un Craciun cu peripetii.

 

Christian Sabbagh, la spital in Ajunul Craciunului: "Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri"
Christian Sabbagh a avut parte de un Craciun cu peripetii.
Vedeta Kanal D si-a rupt piciorul in timp ce se afla la munte. El a ajuns la spital in Ploiesti, unde a primit ingrijiri medicale.
El a ajuns insa sambata seara la Kanal D, unde a prezentat stirile.
Sabbagh a tinut sa multumeasca celei care l-a ajutat sa ajunga cu bine la televiziune.
"Ea este fiinta minunata care m-a adus in aceasta seara (n.r. sambata seara) la intalnirea cu dumneavoastra! O fractura de picior ma pune in imposibilitatea de a ma deplasa singur, pentru o scurta perioada de timp! Ii multumesc Iuliei, pentru ca in ajun de Craciun, m-a dus de la spitalul orasului Valenii de Munte, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti! si apoi, la sediul Kanal D. Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri! Va multumesc si dumneavoastra pentru gandurile curate si sincere! Sarbatori binecuvantate, tuturor!", a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de socializare.
Vedeta Kanal D a postat si o fotografie cu piciorul accidentat, precizand ca desi piciorul este fracturat, el poarta o “gheata care inlocuieste ghipsul".

Vedeta Kanal D si-a rupt piciorul in timp ce se afla la munte.

El a ajuns la spital in Ploiesti, unde a primit ingrijiri medicale. 
El a ajuns insa sambata seara la Kanal D, unde a prezentat stirile. Sabbagh a tinut sa multumeasca celei care l-a ajutat sa ajunga cu bine la televiziune.

" Ea este fiinta minunata care m-a adus in aceasta seara (n.r. sambata seara) la intalnirea cu dumneavoastra! O fractura de picior ma pune in imposibilitatea de a ma deplasa singur, pentru o scurta perioada de timp! Ii multumesc Iuliei, pentru ca in ajun de Craciun, m-a dus de la spitalul orasului Valenii de Munte, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti! si apoi, la sediul Kanal D. Le multumesc doctorilor si asistentelor din Ploiesti pentru ingrijiri! Va multumesc si dumneavoastra pentru gandurile curate si sincere! Sarbatori binecuvantate, tuturor!", a scris Christian Sabbagh pe pagina sa de socializare.

Vedeta Kanal D a postat si o fotografie cu piciorul accidentat, precizand ca desi piciorul este fracturat, el poarta o “ gheata care inlocuieste ghipsul".

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 10, subtitrat în limba română VIDEO. Omer, gest inexplicabil

Situație explozivă în Ucraina: deținuții ar putea scăpa de închisoare; penele de curent amenință securitatea penitenciarelor

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 10, subtitrat în limba română VIDEO. Omer, gest inexplicabil

Exclusiv! Mihai Mitoșeru, adevărul despre motivul divorțului de Noemi: "Eu n-am plecat cu alta, ea n-a plecat cu altul"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies