Chestii fascinante pe care nu le stiai despre sfarcuri! Ce inseamna cand le ai orientate in interiorul sanului!

Tine-te bine… de bretelele sutienului. Am aflat chestii interesante despre “gemenii” tai, chestii pe care sigur vrei sa le stii.

Sfarcurile: inauntru vs. in afara

Din acest punct de vedere, sfarcurile sunt destul de asematatoare cu buricele — adica se gasesc in multe forme si dimensiuni; unele se arata, altele nu. si desi cele orientate spre interiorul sanului sunt mai putin comune, oamenii de stiinta estimeaza ca se intalnesc in cazul a peste 20% dintre femei. Exista, de fapt, doua tipuri de astfel de sfarcuri “ascunse” – cele care sunt complet orientate spre interior (se vede o mica gropita in mijlocul aureolei mamare), si cele care apar numai cand esti excitata sau cand, hm, te irita vremea. Indiferent de situatie, tot este posibil sa alaptezi.
Gemenii tai nu sunt meniti sa fie identici

Cele mai multe femei au unul dintre sani usor mai mare ca celalalt, si — se arata intr-un studiu publicat in The Annals of Plastic Surgery — de obicei este vorba de sanul stang. Oamenii de stiinta sustin ca sanul stang poate avea mai multi receptori pentru estrogen, motiv pentru care se dezvolta mai mult decat dreptul in perioada pubertatii.
De ce e atat de bine sa porti bustiere

Atunci cand alergi, sanii tai “salta” si ei cam 2cm vertical. Un studiu al Universitatii din Portsmouth a concluzionat ca in timpul jogging-ului sanii tai se misca pe o traiectorie in forma cifrei opt: 50% in sus si in jos, 22% in laterale si 27% inspre interior si exterior. Cand mergi pe jos se misca aproximativ in acelasi mod, in toate directiile mentionate mai sus. ( sursa cosmopolitan.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies