Charlie Sheen sarbatoreste iesirea de la dezintoxicare... cu o BERE! VIDEO

Charlie Sheen sabatoreste iesirea de la dezintoxicare... cu o BERE! VIDEO

Charlie Sheen, un barbat cunoscut nu de mult pentru calitatile sale de actor a ajuns in ultima perioada sa fie stiut ca un betiv, consumator de droguri cu o viata dezordonata.

Cu toate acestea trebuie mentionat faptul ca actorul este pe calea cea buna si vrea sa devina o persoana normala, adica sa renunte la vicii. In mod normal, daca o celebritate are mari probleme cu alcool sau drogurile, acesta este exclus din campaniile publicitare pentru nicio companie nu isi doreste sa-si asocieze imaginea cu cea a unui betiv. 

 

Ei bine, acest lucru nu este valabil si pentru Charlie Sheen, care mai nou apare intr-un  spot publicitar, dar la o bere fara alcool. Spotul il prezinta in prima faza pe star, in masina in timp ce conducea spre casa si se lupta cu ispita - alcoolul. Toata lumea din jurul lui consuma bere atat, pana si femeile gravide, dar si politistii.

 

Ajuns acasa, Charlie Sheen innebunit de durere gaseste o petrecere surpriza cu multa lume, chiar in in gradina lui. Moment in care o pisica ii strecoasa o bere fara alcool din care acesta bea cu sete bucurandu-se de compania prietenilor. Pana in momentul de fata clipul a adunat aproximativ 500.000 de vizualizari, in ciuda faptului ca este doar o simpla reclama, dar Charlie Sheen face toti banii.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate