Cezar, Iancu și Elena, pregătiți pentru lupta finală. Presiunea este enormă! Ce spun concurenții?

Jocul de astăzi este unul decisiv pentru Cezar, Iancu și Elena. Cei trei se luptă pentru a ocupa cele două locuri rămase libere în marea finală "Survivor România".


In articol:

Presiunea este enormă pentru cei trei concurenți care se luptă pentru a ajunge în finala "Survivor România". Plecarea lui Emy i-a întristat pe cei rămași în competiție, însă sunt hotărâți să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe și, de ce nu, chiar să câștige marele premiu.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Cezar, Iancu și Elena, pregătiți pentru lupta finală. Presiunea este enormă!

Pentru Cezar, Iancu și Elena a sosit ziua cea mare. Doar doi dintre ei vor ajunge în marea finală "Survivor România", astfel că lupta de astăzi este una dintre cele mai importante, având în vedere că se poate întâmpla orice.

Înainte de a intra în joc, cei trei au recunoscut că sunt emoționați, dar că vor da tot ce au mai bun pentru a-și câștiga locul în ultima bătălie importantă, cea pentru titlul de "Survivor România".

Citeste si: Andra Volos, mesaj despre impacarea cu Bogdan Mocanu: ''Ai rabdare ca Dumnezeu sa...''

Deși până în marea finală au timp să se relaxeze, Lola și Emanuel au mărturisit că și-ar fi dorit să participe la jocuri alături de colegii lor, așteptarea fiind mult mai dificil de suportat decât tensiunea din cadrul competiției.

Citeste si: Un nou deces în rândul cadrelor medicale. O asistentă din Botoşani a murit din cauza COVID-19

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate