Ceylin din serialul Secrete de familie, apariție de senzație pe coperta unei celebre reviste din Turcia! Iată cum a fost surprinsă superba actriță Pinar Deniz

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2023, 14:45
Pinar Deniz Foto(4)

Pinar Deniz, o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Captură KANAL D

Avocata Ceylin din serialul Secrete de familie, imagine de colecție! Frumoasa actriță Pinar Deniz a pozat recent pentru coperta unei renumite reviste din Turcia! Iată în ce ipostaze uluitoare a fost surprinsă!

Pinar Deniz are doar 29 de ani însă a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de mare succes. Cu un talent uluitor și o carismă captivantă, Pinar Deniz a devenit din ce în ce mai admirată de public și mai apreciată de marile case de producție din Istanbul, ajungând să se numere astăzi printre cele mai titrate actrițe ale momentului.

De curând, renumita actriță și-a surprins urmăritorii cu o apariție spectaculoasă pe coperta unei reviste din Turcia.

Ceylin din serialul Secrete de familie a pozat recent pentru coperta unei renumite reviste 

Pinar Deniz a venit pe lume în anul 1993, în renumitul oraș Adana, din Turcia, în sânul unei familii înstărite, în sânul căreia a primit o educație aleasă dar și sprijin permanent pentru a-și realiza marile sale idealuri pe plan profesional.

După finalizarea studiilor liceale în Adana, ambițioasa tânără a decis să plece în Istanbul pentru a se înscrie la Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității de Stat, pe care a încheiat-o cu brio, însă treptat Pinar Deniz a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și s-a reorientat către o școală privată de actorie, pe care a încheiat-o cu succes și care i-a oferit posibilitatea de a pătrunde în lumea cinematografiei turcești.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, evoluție spectaculoasă! Iată cum arăta celebra actriță Pinar Deniz în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anul 2017 reprezintă anul debutului pentru frumoasa actriță Pinar Deniz.

Această a fost cooptată în distribuția primului ei proiect de cinema, Kardeşim Benim 2, care a însemnat și primul pas către carieră de succes din prezent. Cel mai recent rol jucat de talentată Pinar este cel din serialul Secrete de familie, în care a dat viață protagonistei Ceylin, o avocată curajoasă, un rol pe cât de dificil, pe atât de reușit.

De curând, îndrăgita actriță Pinar Deniz a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație din timpul unei ședințe foto realizate pentru o renumită revistă din Turcia.

Aceasta a fost surprinsă în diverse ipostaze și a strălucit în ținute uluitoare, spre marea încântare a fanilor săi.

Citește și: Ilgaz are parte de un proces dificil, iar Ceylin vrea să acționeze pe cont propriu. Vezi online live episodul 21 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00