Cesima si Sorana au intrat la duel! Iata cine a plecat din competitia "Imi place dansul"!

A fost o Gala plina de emotii si de rasturnari de situatie in ceea ce priveste clasamentul concurentilor.

Concurentii de la "Imi place dansul" au trecut prin momente de foc: s-a decis cine a fost cel care paraseste competitia. Cele trei nominalizate pentru eliminare au fost Sorana, Cesima si Anamaria.

Cesima si Sorana au intrat la duel!
Anamaria s-a salvat, votul publicului fiind hotarator pentru soarta ei in competitie. Aceasta a strans in total 32,9 cu voturile telespectatorilor.

Citeste si: Anais este noua concurenta de la “Imi place dansul”! Iata cum a performat tanara si ce note a primit de la ceilalti concurenti si de la jurati!

Cesima si Sorana au intrat la duel!
Astfel, Cesima si Sorana au ajuns la duel. Au fost 90 de secunde cu mari emotii pentru cele doua concurente, in care s-au confruntat, abordand diverse stiluri de dans.

Citeste si: Roberto, moment de dans inedit la "Imi place dansul", pe ritmul unui hit semnat Carla’s Dreams! Iata cum s-a descurcat concurentul!

Citeste si: Sabin a dansat fara tocuri! Iata ce moment a pregatit pentru aceasta seara la "Imi place dansul" si cum l-au punctat juratii!

Cesima si Sorana au intrat la duel!

La final decizia a fost luata de jurati: mezina concursului a fost cea care a fost eliminata din competitia "Imi place dansul". Cesima s-a salvat iar pentru ea urmeaza o noua saptamana cu multe antrenamente, in care va trebui sa le demonstreze juratilor ca isi merita locul in aceast show.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate