Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”! Moment unic în istoria reality-ului difuzat la Kanal D

,
Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”
Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

Dragostea nu cunoaște limite, iar doi tineri îndrăgostiți au demonstrat acest lucru, chiar sub privirile a milioane de telespectatori, moment derulat aseară, la “Survivor România”.


In articol:

Iulia și Vlad, câștigătorii concursului “Jocurile LOVEimpice”, derulat de Radio Impuls, le-a adus acestora o vacanță de vis, în îndepărtată Republica Dominicană. Sejurul de lux a s-a încheiat cu vizita celor doi norocoși câștigători chiar pe platouile de filmare de la “Survivor România”, moment atât de așteptat de aceștia. 

Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

“Ne-am înscris la insistențele iubitei mele, m-a și convins, noi nu am câștigat nimic, niciodată, până la acest concurs. Suntem cei mai norocoși că am reușit să ajungem aici, a fost o experiență incredibilă”,  a spus Vlad aseară.  

Citeste si: Cerere in CASATORIE in direct la Survivor România 2021! A spus DA fara sa stea pe ganduri! Felicitari! Faimosii si Razboinicii, impresionati pana la lacrimi!

“Este cea mai tare activitate pe care am făcut-o în această vacanță, în Dominicană, și a fost cea mai așteptată”,  a completat Iulia despre vizita pe platourile de filmare de la “Survivor România”. 

Vlad și Iulia au fost întâmpinați de Faimoși și Războinici, chiar înaintea jocului de comunicare de aseară, însă nimic nu avea să prevestească ceea ce avea să se întâmple și să rămână în istoria show-ului “Survivor România”  – o cerere în căsătorie, cea mai tare “proba de îndemânare”, dacă judecăm după modul în care îi tremurau mâinile viitorului mire în timp ce oferea inelul. 

“Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața !”, a spus Vlad, moment în care a ingenuchiat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. Momentul a culminat cu un “Da!” răspicat din partea celei ce îi va deveni soție, în curând, și aplauzele puternice din partea Faimosilor și Războinicilor.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea Anei Porgras de la Survivor România 2021: „Cu ocazia asta a văzut o țară întreagă faptul că Zanni și Ana...” Ce dezvăluire a făcut...

Firma angajată de urgență de Clotilde Armand reacționează: acesta este contractul semnat de BRAI CATA

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 5 aprilie 2021 - VIDEO

Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies