Cerere în căsătorie la Puterea Dragostei! Urmăriți o ediție incendiară luni, 24 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

,

Luni, 24 ianuarie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei la Kanal D.


In articol:

Luni, 24 ianuarie, fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și  Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 23 ianuarie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Puterea dragostei, luni, 24 ianuarie

Fanii emisiunii vor asista mâine la o gală incendiară, presărată cu multe momente tensionate. Pe zi ce trece, relațiile dintre concurenți sunt tot mai fragile.

Astfel, din cauză că scandalurile dintre ei evoluează, concurenții au ajuns în punctul de a se lua la bătaie. 

În ediția de mâine, concurenții vor răbufni. După o Gală plină de picanterii, care a fost presărată cu multe momente tensionate, urmează o nouă ediție ce se anunță a fi una de senzație pentru concurentele din casa Puterea dragostei. Concurentele vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar Adelina nuse mai poate controla și sare la bătaie.

Pe de altă parte, Beatrice se va bucura în ediția de luni și va avea o zi extrem de bună, deoarece va fi cerută în căsătorie. Tânăra va primi un buchet de flori imens și, de față cu toți ceilalți concurenți, va răspunde la întrebarea cea mare. 

Extrem de emoționat, Gelu, iubitul concurentei, s-a așezat în genunchi, a deschis cu grijă cutiuța în care se afla inelul de logodnă și i-a pus cea mai importantă întrebare.

Citeste si: Alex Zănoagă trece prin momente grele! Soțul Siminei Loica este în doliu. O persoană foarte dragă lui s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Răspunsul mult așteptat a venit imediat din partea concurentei, acesta fiind unul afirmativ.

În ediția de mâine a emisiunii Puterea Dragostei, discuțiile aprinse dintre concurenți se vor accentua. Telespectatorii vor avea parte de o ediție incendiară, deoarece tinerii concurenți scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Așadar, în ediția de luni 24 ianuarie, tensiunea va pluti în casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică, 23 ianuarie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, românii, sufocați de scumpiri

Alte 70 de cadavre găsite sub o clădire din Mariupol. Au fost duse la groapa comună, fără identificare (oficial ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sâmbătă, de la ora 15:00, în „ROventura”, incursiune pe plaiuri arădene

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies