Centrul de cafea - locul de unde ai grijă de doza ta de energie

O aromă proaspătă de cafea de la prima oră a dimineții îți poate schimba toată starea din acea zi. Majoritatea persoanelor consideră cafeaua miracolul dimineții și elixirul vieții.

Cu Centrul de Cafea poți descoperi cele mai atente soiuri de boabe de cafea speciale pentru tine și chiar aparate profesioniste pentru a prepara cea mai bună licoare.

Cafeaplus.ro este un centru independent de cafea din Suceava care oferă  servicii de calitate și cafea cu un gust desăvârșit.

Centrul de Cafea, dar si de servicii de reparație

Un alt aspect important pe care trebuie menționat cu privire la Centrul de Cafea este că realizează și reparatii automate de cafea.

Orice lucru pe

care îl cumperi, mai devreme sau mai târziu s-ar putea să se strice. Inclusiv un aparat de cafea. Echipa profesionistă de la Centrul de Cafea s-au gândit și la acest aspect. Cu siguranță nimeni nu și-ar dori să sară peste porția de energie de la prima oră a dimineții.

Cei de la Centrul de Cafea oferă clienților aparatul de cafea potrivit, informații despre macinarea corespunzătoare pentru o cafea cât mai savuroasă și un preț de achiziție potrivit buzunarului tău.

Beneficiile unei cafele de calitate

Cofeina oferă creșterea memoriei. Unii cercetători au observat o creștere destul de semnificativă a activității creierului, deoarece cofeina are capacitatea de a trimite impulsuri asupra memoriei precum și asupra puterii de concentrare a unei persoane.

Cafeaua ajută la reducerea apariției cancerului

Cafeaua are în compoziția ei substanțe fitochimice antioxidante, iar acestea pot acționa asupra organismului ca niște “ziduri “ care împiedică apariția tumorilor.

Potrivit unor specialiști, femeile consumatoare de cafea zilnic prezintă cu aproximativ 25% mai puține șanse de apariție a cancerului la sân, rectal, ficat sau colon. Totodată, bărbații consumatori de cafea prezintă un risc scăzut al apariției cancerului de prostată.

Cafeaua reduce apariția diabetului zaharat

În urma unor studii s-a ajuns la concluzia că o ceașcă de cafea consumată, reduce cu până la 7%  apariția diabetului  zaharat.

Cafeaua are multe beneficii decât cele enumerate mai sus. Pe lângă aceste lucruri, cafeaua este una dintre cele mai bune prietene ale noastre. În fiecare dimineață când o savurăm, ne facem ordine în gânduri, ne gândim la ceea ce avem de rezolvat în ziua respectivă și ne ajută să zâmbim pentru că ne dă o stare de bine și de energie.

Dacă doriți să obțineți cea mai gustoasă cafea, luați în considerare că și aparatul care o prepară are un rol la fel de important.

Cu Centrul de Cafea putem beneficia de toate aceste lucruri.

În plus, au și o gamă versatilă de cafea de unde poți alege cu care dorești să te delectezi tu sau familia ta  în fiecare zi. Profită din plin de gustul cafelei, ia-ți doza de energie zilnic.

Pentru mai multe detalii, puteți  lua legătura cu cei de la Centrul de Cafea la următoarea adresă: strada Ștrandului, număr 20, Suceava.

Programul este de luni până vineri între orele 8:30-17:30.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies