Celebrul doctor Anthony Fauci, despre administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID-19! "Cred că aproape sigur vom avea nevoie"

,

Renumitul medic epidemiolog american, Anthony Fauci, sustine ca va fi aproape sigur nevoie de o a treia doza de vaccin anti-COVID-19 in aproximativ un an de la prima vaccinare.


In articol:

Potrivit CNN, doctorul american, Anthony Fauci, considera ca oamenii care deja s-au vaccinat cu primele doua doze de vaccin anti-COVID-19, vor avea nevoie si de o atreia doza in decurs de un an de la prima vaccinare.

Acelasi lucru l-a sustinut si directorul Pfizer, Albert Bourla, care a subliniat si faptul ca asteapta si recomandarile Agentiei Medicamentului din SUA.

Medicul Anthony Fauci, noi declaratii despre o a treia doza de vaccin anti-COVID-19!

Celebrul doctor Anthony Fauci a vorbit deschis despre necesitatea unei a treia doze de vaccin anti-COVID-19 pentru persoanele care deja au fost imunizate cu primele doua doze in interval de un an de la administrarea primelor doua.

"Știm că eficiența vaccinului durează cel puțin șase luni și probabil chiar mai mult de atât, dar cred că aproape sigur vom avea nevoie de o a treia doză de vaccin într-un interval de aproximativ un an de la prima schemă de vaccinare", a explicat Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase și Alergii din SUA, potrivit romaniatv.net

Toodata, renumitul medic american a mai adaugat si faptul ca nu este necesar sa se creeeze noi vaccinuri in functie de noile tulpini de coronavirus aparute, ci se va putea administra in continuare vaccinul impotriva variantei

originale.

"În loc să ne jucăm de-a Baba-oarba cu fiecare variantă a coronavirusului și să dezvoltăm câte un vaccin pentru fiecare tulpină, probabil că e de ajuns să continuăm vaccinarea împotriva variantei originale și să obținem un răspuns destul de bun astfel încât să nu fie nevoie să ne temem de celelalte tulpini", a mai precizat doctorul Fauci.

Ce parere au specialistii laboratorului Pfizer despre cea de-a treia doza de vaccin anti-COVID-19?

Conform digi24.ro, reprezentatii companiei Pfizer nu au definitivat inca studiile in ceea ce priveste administrarea celei de-a treia doze a vaccinului anti-COVID-19 pe care l-au creat.

"Cred că într-o lună sau două vom avea suficiente date pentru a putea vorbi cu o precizie științifică mai mare. Dacă au trecut opt luni de la a doua doză, ar putea fi nevoie de o a treia",

a subliniat Albert Bourla, potrivit romaniatv.net  

Pe de alta parte, directorul Pfizer, Albert Bourla a mai precizat faptul ca dozele de rapel ar putea fi realizate abia in lunile septembrie sau octombrie. Si intre timp vor astepta si recomandarile si aprobarile venite din partea Agentiei Medicamentului din SUA.

Citeste si: Persoanele vaccinate cu ambele doze mai pot transmite sau nu virusul SARS-CoV-2? Iata ce arata noile studii efectuate in SUA!

Citeste si: Anthony Fauci, avertisment dur. Greșeala care poate duce la apariția unor variante mai puternice ale coronavirusului

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anthony Fauci, avertisment dur. Greșeala care poate duce la apariția unor variante mai puternice ale coronavirusului

BILANȚ - Crește rata de infectare în toată țara: 21 de județe sunt în scenariul roșu

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Persoanele vaccinate cu ambele doze mai pot transmite sau nu virusul SARS-CoV-2? Iata ce arata noile studii efectuate in SUA!

Anunț important pentru românii care au ales să se vaccineze! La ce simptome trebuie să fie atenți cei imnunizați cu serul AstraZeneca?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies