Celebrul Çağatay Ulusoy, investiție de milioane de lire turcești! Iată ce achiziție uluitoare a făcut de curând carismaticul actor!

,
Cagatay Ulusoy

Cagatay Ulusoy, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Cagatay Ulusoy]

Îndrăgitul Çağatay Ulusoy se numără printre cei mai talentați, carismatici și apreciați actori ai momentului în Turcia.


In articol:

După ce a traversat o perioadă destul de lungă și zbuciumată pe plan personal, Çağatay Ulusoy a reușit să se readune și să redevină același bărbat puternic, reluându-și cu succes și activitatea profesională, spre marea bucurie a fanilor săi, care îl așteptau cu nerăbdare să reapară pe micile ecrane cu noi proiecte captivante așa cum obișnuia la începutul carierei sale.

Recent presă din Turcia a lansat câteva informații conform cărora celebrul actor a făcut o achiziție de milioane de lire turcești și este posibil să se orienteze și spre mediul de afaceri în viitor.

Celebrul Çağatay Ulusoy, investiție de milioane de lire turcești

La doar 31 de ani, Çağatay Ulusoy a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate, cu talentul lui deosebit și cu o carismă aparte și să urce în topul celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia. Deși a traversat până nu demult o perioada extrem de dificilă și zbuciumată pe plan personal, din cauza unor probleme cauzate de consumul de substanțe interzise, celebrul Çağatay Ulusoy a găsit puterea interioară de a se redresa și de a redeveni omul responsabil și dedicat profesiei că înainte.

Cagatay Ulusoy

Cagatay Ulusoy, un actor desavarsit 

[Sursa foto: Instagram Cagatay Ulusoy]

Citeste si: Cagatay Ulusoy a revenit în forță pe platourile de filmare! Ea va fi noua parteneră a celebrului actor în viitorul proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia

Mai mult decât atât, celebrul actor și-a continuat proiectele revenind pe platourile de filmare, iar pe plan sentimental și-a întâlnit și marea iubire, având o relație destul de serioasă cu actrița Duygu Sarışın, pe care a cunoscut-o pe vremea când au filmat împreună în serialul İçerde între anii 2016–2017.

Cagatay Ulusoy

Cagatay Ulusoy, pasionat de pescuit si scufundari

[Sursa foto: Instagram Cagatay Ulusoy]

Se știe de asemenea despre faimosul actor Çağatay Ulusoy faptul că adoră natură și are o pasiune uriașă pentru sporturile nautice, pescuit și scufundări. De curând, Çağatay Ulusoy a cumpărat un teren de 7750 de metri pătrați cu vedere la mare, în Bozburun, Marmaris, acolo unde au terenuri și prietenii lui, Kenan İmirzalıoğlu și Kıvanç Tatlıtuğ, pentru care a plătit 12 milioane de

lire turcești. Iar în prezent presă a menționat că ar fi interesat să mai cumpere un teren în imediată apropiere. Rămâne însă de văzut dacă celebrul actor se va lansa și în mediul de afaceri sau doar își va construi o nouă locuință.

Citeste si: Cagatay Ulusoy ("Yaman"), schimbare uluitoare de look! Iata cum a fost surprins celebrul actor de paparazzi! Pare mult mai in varsta!

Cagatay Ulusoy

Cagatay Ulusoy, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: gecce.com.tr]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Cagatay Ulusoy a revenit în forță pe platourile de filmare! Ea va fi noua parteneră a celebrului actor în viitorul proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și...

Alte 70 de cadavre găsite sub o clădire din Mariupol. Au fost duse la groapa comună, fără identificare (oficial ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies