Celebritati dependente de Twitter. Poze care ar fi trebuit sa ramana secrete!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

Vedetele sunt mai iubitoare de tot ce apare noua pe piata, de aceea acestia se folosesc de noile tehnologii si retele sociale pentru a fi cat mai aproape de fani.

Si cum s-ar putea obtine acest lucru, daca nu prin postarea fotografiilor facute in diferite ipostaze ale vietii.  Bineinteles ca de cele mai multe ori aceste imagini apar in toate tabloidele din lume, va amintiti de repetatele fotografii cu Demi Moore, in care diva arata fanilor cat de fericita este in compania sotului, pe vremea respectiva Ashton Kutcher.

Asa ca, daca vrei sa vezi ce imagini au mai postat celebritatile pe Twitter in ultima perioada vezi GALERIA FOTO atasata mai jos.
 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies