Celebra dansatoare Didem a intrat în casa "Puterea dragostei" și a făcut show! Jador a luat-o de mână și a plecat cu ea!

Celebra dansatoare Didem a intrat în casa "Puterea dragostei" pentru o demonstrație de dans din buric și din șolduri. Concurenții au fost impresionați.


In articol:

La sfârșitul demonstrației, Jador a luat-o de mână pe Didem și a plecat cu ea. 

Lui Jador chiar i s-a spus că își pierde mințile atunci când vede o femeie frumoasă.

Jador a dat lovitura! A scos clipul piesei "Superioară"!

Jador a scos clipul oficial al ultimei sale piese, "Superioară", pe care a promovat-o de numeroase ori și în timpul emisiunii.

Jador și Livian anunțau deja faptul că ei și Bianca vor apărea în cel mai nou clip al artistului, "Superioară".

Jador a anunțat că ultima piesă pe care a compus-o, "Superioară", le este dedicată lui Livian și Biancăi. Prin urmare, Jador i-a ales pe ei doi să apară în videoclip, fiind o premieră. Iată că Jador reușește să mai bifeze o premieră. Multă lume se aștepta ca Livian și Bianca să apară și ei într-un clip muzical, ca alte cupluri de la "Puterea dragostei", dar iată că Jador este primul artist care reușește să îi aducă într-un videoclip.

"Am făcut piesa "Superioară" și eu am considerat că piesa asta li se potrivește Biancăi și Livian. Și am zis: oamenii ăștia doi sunt potriviți pentru videoclipul meu. Și Bogdan cu Andra, dar Bogdan cu Andra au mai apărut și în alte videoclipuri și ei doi (n.r.: Bianca și Livian) în niciun videoclip. Am zis să fiu primul care sparge gheața și primul care face întotdeauna chestii. Videoclipul a fost filmat la înălțime, unde se vede tot Istanbulul", a spus Jador. 

"Încă de când o cânta în cameră (n.r.: și-a dat seama Jador că li se potrivește piesa). Cântă în cameră Jador, scrie, cântă, îi vin idei", a spus Livian.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate