Celebra actrița Özge Özder, care va da viață personajului Derya în serialul Infidelul, mărturisiri uluitoare despre momentul în care a aflat că va deveni mămică la 43 de ani! „Cu două zile înainte de naștere eram la filmări”

,

Özge Özder este considerată o actrița și o cântăreața talentată în Turcia.


In articol:

Infidelul, o nouă producție de excepție va începe la Kanal D din 17 august 2022, de la ora 20:00. Serialul aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de viață pusă în scenă de actori renumiți și talentați, printre care se numără și celebra actrița și cântăreața Özge Özder. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în producția Doctorul minune, în rolul Kivilcim.

Özge Özder, mărturisiți uluitoare despre momentul în care a aflat că va deveni mămică la 43 de ani

Özge Özder are în prezent vârstă de 44 de ani și aproape douăzeci de ani de experiență pe platourile de filmare și a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare, datorită talentului ei uriaș și a frumuseții sale uluitoare. Născută în Ankara, în 1978, Özge Özder a studiat în domeniul actoriei deoarece își dorea enorm să devină o mare actrița. Astfel, la vârsta majoratului, Ozge s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Bilkent și apoi studiat și cursurile Departamentului de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe, din Ankara. Această a început să joace în anul 1998, în filmul artistic "Sonbahar Kadınlari", care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Cel mai recent rol al superbei actrițe este cel din distribuția serialului Infidelul, în care a dat viață personajului Derya.

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Infidelul, care va începe din 17 august la Kanal D! Personajele puse în scenă de aceștia vă vor purta într-o poveste dramatica inspirată din realitate!

Dincolo de carieră fulminantă, Özge Özder este o femeie fericită și împlinită, deoarece iubește și este iubita.

Actrița s-a căsătorit în anul 2018 cu celebrul cântăreț Sinan Güleryüz, căruia a reușit să îi dăruiască o fetiță minunată, deși nu mai credea că va mai fi posibil din cauza vârstei înaintate. Astfel, în anul 2021, Özge Özder a adus pe lume o fetiță sănătoasă, pe care și-au dorit-o enorm și le-a adus fericirea supremă.

„Era perioada când nu le spui nici familiilor gândind că nu se știe cum va continuă, dar m-aș fi simțit că și când le-aș fi ascuns ceva. Poate că ar fi continuat drumul cu o altă actriță. Era o situație foarte crticiă. De aceea, după ce i-am spus soțului meu, primul care a aflat de sarcină a fost domnul Fatih (producătorul). Iar acesta, să fie sănătos. s-a purtat că un părinte, protector. Mi-a spus: «Cred foarte mult în norocul bebelușilor. Un bebeluș e aducător de noroc. Dacă nu vei spune că e pandemie, crei să stai cu picioarele întinse, nu vrei să ieși. noi ne dorim foarte mult să continuăm cu ține.» Am făcut mici modificări rolului. M-au folosit foarte economic. Am fost la platouri o dată- de două ori pe săptămână(...) Cu două zile înainte de naștere eram la filmări. După trei săptămâni de la naștere, m-am întors. I-am promis domnului Fatih. Mi-a spus: „Să nu-ți faci o perioadă de sarcină mâncând baclavale, plăcinte, făcându-ți rău și întoarce-te la noi imediat să nu ne lași la greu”, a spus Özge Özder despre momentul în care a aflat că va deveni mămică, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Cine este și câți ani are Gözde Seda Altuner, actrița care joacă rolul Gönül în noul serial Infidelul, care va începe din 17 august, la Kanal D! Iată cum arata celebra actrita inainte de a lua mai multe kilograme in plus!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 154, subtitrat în limba română VIDEO Zuleyha, suferință fără margini

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies