Cele mai tari colaborări din industria muzicală românească

Author: Bianca Vidoi

Cele mai tari colaborări din industria muzicală românească

Sursa: pexels

Industria muzicală din România și-a surprins fanii cu nenumărate colaborări incredibile, iar acestea sunt doar câteva.

Aceste colaborări îi surprind pe românii de pretutindeni, cu

artiștii neașteptați ce decid să producă o piesă unică, cu un mesaj aparte, iar sunt cele mai tari colaborări din industria muzicală românească.

Citește și: Concert caritabil de Crăciun, pe 20 decembrie 2022, la Ateneul Român! Printre artiști, ne vor bucura Gheorghe Zamfir și Alina Sorescu

Cele mai tari colaborări din industria muzicală românească

Doar vina ta – Andra și Smiley

,,Doar vina ta” este o piesă ce marchează peste 20 de ani de prietenie între Andra și Smiley. Frumoasa melodie are un mesaj și un videoclip absolut incredibil, plin de romantism. ,,Doar vina ta” este o poveste de dragoste perfectă, gingașă și sinceră pe care oamenii pot să o împartă cu o persoană de care se simt extrem de conectați și alături de care simt o iubire aparte.

16 Ani – Mira și Uzzi

Această melodie este o colaborare între MIRA și Uzzi, iar mesajul pe care aceasta îl transmite este unul extrem de puternic. Este vorba de un cuplu ce a atins culmile succesului, însă i-a costat dragostea pe care o aveau încă din adolescență, banii au devenit prioritatea lor, iar relația suferă. O melodie pe care multă lume o va fredona și o colaborare uluitoare și neașteptată.

Citește și: Câți bani face Arkanian din muzică. Cea mai mare sumă pe care artistul a câștigat-o într-o lună

Supertare – Alina Eremia și Connect-R

Industria muzicală din țara noastră oferă melodii de dragoste ce scot la suprafață sentimente uitate sau ascunse. Piesa, cât și videoclipul, ne prezintă o frumoasă poveste de dragoste ce s-a consumat extrem de repede. „Am scris piesa <<SuperTare>> în momentul în care am realizat că de fapt nu îl poți iubi pe celălalt dacă nu te poți iubi pe tine.  Daca tu nu mai ești al tău, nu ai cum să te oferi celuilalt. În piesă cântăm și despre momentul în care tu te schimbi pentru celălalt și la un moment dat ți se reproșează că nu te mai recunoaște. Normal că nu te mai recunoaște pentru că nu mai ești tu. Momentul în care devenim una din posesiile celuilalt nu mai poate exista dragoste. Dragostea nu este despre a cere celuilalt, ci doar despre a oferi celuilalt. Când începi să crezi că ți se cuvine să primești, deja nu mai este vorba despre dragoste, pentru că dragostea doar oferă!”,  a declarat Connect-R, potrivit upfr.ro.

Fructul interzis – Theo Rose și Cabron

Piesa ,,Fructul interzis” vorbește despre realitatea relațiilor din ziua de azi, pline de rupturi ce au loc de-a lungul timpului. O poveste de dragoste în care aparențele înșală, iar iubirea nu mai este ca în trecut, oamenii evită unele situații decât să fie sinceri și să comunice.

Citește și: A spus CRBL ”adio” definitiv trupei Simplu: ”Este un subiect dureros”. Care este cel mai mare regret al artistului

Cele mai tari colaborări între artiștii străini și artiștii din România

Clap Clap – Gran Error, Elvana și Antonia

Cele mai tari colaborări din industria muzicală românească

Piesa este una perfectă pentru zilele de vară, petreceri și amintiri memorabile alături de prieteni. Ritmul captivant alături de versurile în spaniolă și engleză fac această melodie una ce se va asculta de-a lungul anilor.

Up – Inna și Sean Paul

,,Up” este o colaborare a doi artiști de top, INNA și Sean Paul, cu un ritm de care te vei îndrăgosti, iar versurile nu se lasă mai prejos. Chiar dacă melodia este una foarte ritmată, ce s-ar potrivi perfect la petreceri, mesajul acesteia este unul romantic, despre două suflete pereche ce se apreciază și se ajută în toate momentele grele.

Citește și: Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

 


Cookies